Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Chalet verhuur Hemelvaart

Chalet verhuur hemelvaart is de beste keus voor een heerlijk weekendje weg!

Bent u op zoek naar chalet verhuur Hemelvaart? Vakantiepark het Stoetenslagh is de beste keus voor het huren van een chalet tijdens het Hemelvaartweekend. Onze chalets zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. De chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Kies voor onze chalet verhuur tijdens het Hemelvaartweekend en beleef het heerlijkste en meest ontspannen weekendje weg in Overijssel als nooit te voren. Wij bieden verschillende types chalets aan.

U kunt kiezen uit de volgende type chalets van de chalet verhuur Hemelvaart:

  • Luxe chalet met 2 badkamers
  • Strandchalet direct aan de recreatieplas
  • Chalets met vaatwasser
  • Chalet met overdekte veranda

Alle chalets zijn speciaal voor u volledig ingericht. Er zal niets ontbreken tijdens een weekendje weg bij onze chalet verhuur tijdens het Hemelvaartweekend.

Veel mogelijkheden bij chalet verhuur Hemelvaart weekend

De chalet verhuur bij Vakantiepark het Stoetenslagh is geschikt voor iedere gezinssamenstelling. Boek daarom een voordelig weekendje weg voor het hele gezin. Natuurlijk zijn familieweekenden ook mogelijk tijdens het Hemelvaart weekend. Kom gezellig met het hele gezin genieten van een gezellig weekendje weg bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Bij de chalet verhuur tijdens het Hemelvaartweekend hebben we naast prachtige accommodaties ook activiteiten tijdens het Hemelvaart weekend. Niemand hoeft zich te vervelen bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Bovendien is er ook een Indoor strand. Hierdoor heeft u ook bij slecht weer altijd een heerlijk weekend.

Naast allerlei activiteiten hebben we genoeg voorzieningen om u een onvergetelijk weekend te bezorgen. In de indoor hal worden leuke activiteiten georganiseerd en bovendien is er ook een gezellig restaurant. Om uw weekendje weg compleet te maken kunt u ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, bowlen op de bowlingbanen of boogschieten.

Het leukste weekendje weg boekt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh met de mooiste chalet verhuur Hemelvaart. Bent u geïnteresseerd? Boek dan snel een chalet! Mooiste chalet verhuur Hemelvaart bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Wilt u een lekker weekendje weg? Kom dan naar ons vakantiepark en kies voor onze chalet verhuur Hemelvaart!

 

Bent u op zoek naar chalet verhuur Hemelvaart? Kom naar Vakantiepark het Stoetenslagh en laat u verrassen door het aanbod van prachtige chalets. Nu ook strandchalets mogelijk! De chalet verhuur Hemelvaart van Vakantiepark het Stoetenslagh is verrassend. Er zijn vele verschillende types chalets waardoor er voor iedereen een geschikte vakantie is.