Zoover beoordelingen 8,2
Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen
Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen Herfst camping met veel overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Strandvakantie in de herfst
 • Leuke activiteiten
 • Betaalbare chalets
 • Veel overdekte voorzieningen

Herfst camping met veel overdekte voorzieningen

Herfst camping met veel activiteiten en geweldige voorzieningen!

Een mooie herfst camping  is vakantiepark het Stoetenslagh wij bieden u een ontspannen vakantie voor het hele gezin met veel overdekte voorzieningen? Tijdens de herfstvakantie zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Daarnaast is onze camping voorzien van een overdekt zwembad met strandthema.

Maar natuurlijk zijn de horeca en alle voorzieningen geopend tijdens de herfstvakantie. Kies voor de heerlijke tapasgerechten of kies een heerlijk menu van de plateservice. Maar ook kunt u in de Happy Fun Beach heerlijk warm zitten en genieten van een drankje terwijl de kinderen spelen of met de activiteiten mee doen. Hier kunt u ook terecht voor een tosti, panini of een heerlijke pizza.

Daarnaast is er ook in de herfstvakantie een geweldig activiteiten programma! Laat u verrassen in de herfstvakantie door het activiteiten team. Zij verzorgen gezellige spelavonden vol muziek en vermaak. Kortom gegarandeerd plezier voor het hele gezin, mede door de vele sport- en spelactiviteiten voor de kinderen.

Dé leukste herfst camping met indoor strand in Nederland?

 • Leuk activiteiten programma aanwezig in beide weken
 • Alle voorzieningen geopend
 • Gratis WiFi (beperkt) op de herfst camping
 • Overdekt zwembad
 • Overdekt strand
 • Alle voorzieningen geopend
 • Alleen chalet verhuur mogelijk

Wat te doen op de herfst camping

In de directe omgeving is tijdens de herfstvakantie ook veel te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Attractiepark Slagharen. Hier kunt u genieten van de prachtige lichtjesparade. Uw herfstvakantie wordt fantastisch bij herfst camping  het Stoetenslagh mede door de 5 sterren voorzieningen!

U kunt kiezen uit diverse type chalets om te huren bij Vakantiepark het Stoetenslagh tijdens de herfstvakantie.

Heerlijk uit eten tijdens de herfstvakantie in ons restaurant met tapas kaart, maar ook met plate service. Of een pizza of tosti halen in de Happy Fun Beach tijdens het activiteiten programma.

Graag tot ziens tijdens de herfstvakantie.

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -