Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Herfst camping

Herfst camping met veel activiteiten en geweldige voorzieningen!

Een mooie herfst camping  is vakantiepark het Stoetenslagh wij bieden u een ontspannen vakantie voor het hele gezin met veel overdekte voorzieningen? Tijdens de herfstvakantie zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Tevens is onze camping voorzien van een overdekt zwembad met strandthema.

Natuurlijk is de horeca en alle voorzieningen geopend tijdens de herfstvakantie. Kies voor de heerlijke tapasgerechten of kies een heerlijk menu van de plateservice. Maar ook kunt u in de HappyFunBeach heerlijk warm zitten en genieten van een drankje terwijl de kinderen spelen of met de activiteiten mee doen. Hier kunt u ook terecht voor een tosti, panini of een heerlijke pizza

Net als in het hoofdseizoen is er ook in de herfstvakantie een geweldig activiteiten programma! Laat u verrassen in de herfstvakantie door het activiteiten team. Zij verzorgen gezellige spelavonden vol muziek en vermaak. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin, mede door de vele sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Ook zijn al onze voorzieningen geopend tijdens de herfstvakantie.

Dé leukste herfst camping met indoor strand in Nederland?

  • Leuk activiteiten programma aanwezig in beide weken
  • Alle voorzieningen geopend
  • Gratis WiFi (beperkt) op de herfst camping
  • Overdekt zwembad
  • Overdekt strand
  • Alle voorzieningen geopend
  • Alleen chalet verhuur mogelijk

Wat te doen op de herfst camping

In de directe omgeving is tijdens de herfstvakantie veel te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Attractiepark Slagharen. Hier kunt u genieten van de prachtige lichtjesparade. Uw herfstvakantie wordt fantastisch bij herfst camping  het Stoetenslagh!

U kunt kiezen uit diverse type chalets om te huren bij Vakantiepark het Stoetenslagh tijdens de herfstvakantie.

Heerlijk uit eten tijdens de herfstvakantie in ons restaurant met tapas kaart, maar ook met plate service. Of een pizza of tosti halen in de Happy Fun Beach tijdens het activiteiten programma.