Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen
Boeken

Reserveren

t/m
  • Genieten in de herfst!
  • Heerlijke accommodaties
  • Voorzieningen zijn open
  • Vele accommodaties

Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen

Herfstvakantie kamperen is gegarandeerd een geweldige vakantie!

Kom tijdens de herfstvakantie naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Tijdens de herfstvakantie kunt u een van onze prachtige accommodaties reserveren. Uiteraard is er van alles te beleven tijdens de herfstvakantie. Onze Funbrigade staat dagelijks voor jullie klaar om er een super leuke vakantie van te maken.

LET OP: Tijdens de herfstvakantie kunt u bij ons alleen een accommodatie huren. Onze kampeervelden zijn tijdens de herfstvakantie gesloten. Dit in verband met het klaarmaken van de velden voor het volgende seizoen.

Weer of geen weer!

Zoals gezegd is herfstvakantie kamperen niet mogelijk, maar een chalet huren wel. En daarbij komt ook nog eens dat het echt niet uit maakt of het nou mooi weer is of niet. We hebben namelijk veel overdekte voorzieningen! We hebben namelijk:

  • Een indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, springkussen en gezellige horeca
  • Bowlingbanen en boogschietbanen
  • Een overdekt zwembad, ook geheel in strandthema
  • Restaurant met tapaskaart en plateservice
  • Altijd leuke activiteiten! Ook als het niet zo mooi weer is.

Prachtige accommodaties op onze 5 sterren camping

U heeft ruime keuze uit verschillende accommodaties. Perfect voor een gezin! Ook is er voor iedere prijscategorie een geschikte accommodatie te vinden. Wij bieden namelijk chalets aan van basic tot de luxe. Kortom, een vakantie die precies bij u past. Herfstvakantie kamperen is bij ons dus helemaal niet nodig voor een onvergetelijke vakantie! Een accommodatie biedt u de perfecte vakantie.

Tip:

Kom in de herfstvakantie en ga naar naar Attractiepark Slagharen, want dan staat het hele park voor u in de spotlights. Laat u, zodra de schemering valt, betoveren door vele miljoenen lichtjes tijdens the Miracle of Lights Parade… Ook kunt u de hele dag genieten van meer dan 40 attracties, theatershows en live-acts.. Tijdens herfstvakantie is het extra lang genieten, want dan is het park tot 19.30 uur ’s avonds geopend!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark? Bel naar 0523 - 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com.

We helpen u graag verder!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE