Zoover beoordelingen 8,2
Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen
Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Genieten in de herfst!
  • Heerlijke accommodaties
  • Voorzieningen zijn open
  • Vele accommodaties

Herfstvakantie kamperen met overdekte voorzieningen

Herfstvakantie kamperen is gegarandeerd een geweldige vakantie!

Kom de herfstvakantie kamperen bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Ook tijdens de vakantie herfstvakantie kamperen is er weer veel te doen op ons vakantiepark. Wilt u tijdens de herfstvakantie een chalet huren in plaats van echt kamperen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! U en uw gezin zullen zeker genieten van een heerlijke vakantie op ons vakantiepark.

LET OP: Tijdens de herfstvakantie kunt u bij ons alleen een accommodatie huren. Onze kampeervelden zijn tijdens de herfstvakantie gesloten. Dit in verband met het klaarmaken van de velden voor het volgende seizoen.

Een geweldige vakantie, weer of geen weer!

Het is fantastisch om de herfstvakantie met de kleinkinderen op ons park door te brengen met zoveel voorzieningen. Uiteraard is er een geweldig activiteitenprogramma.  Hierdoor is in de herfstvakantie extra leuk want er zijn iedere dag activiteiten voor jong en oud. De herfstvakantie is altijd erg weer afhankelijk daarom hebben we een indoor strand gemaakt met veel ruimte om te zitten en activiteiten te ondernemen. Met o.a. een luchtkussen, klimboom maar ook beachvolleybalvelden. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is! U beleeft altijd een strandvakantie in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Heerlijk eten tijdens herfstvakantie kamperen

Wij hebben een tapasrestaurant maar ook plateservice. Daarnaast kunt u in de Happy Fun Beach terecht voor een Pizza of een tosti. Maar ook is de snackbar geopend tijdens de herfstvakantie kamperen op een ANWB Top camping. In de Happy Fun Beach is er elke avond een activiteiten programma voor alle leeftijden. Als het weer het toelaat kunt u kajakken en kajakpolo doen. maar kunt u op de pannavelden voetballen.

Tip:

Kom in de herfstvakantie en ga naar naar Attractiepark Slagharen, want dan staat het hele park voor u in de spotlights. Laat u, zodra de schemering valt, betoveren door vele miljoenen lichtjes tijdens the Miracle of Lights Parade… Ook kunt u de hele dag genieten van meer dan 40 attracties, theatershows en live-acts.. Tijdens herfstvakantie is het extra lang genieten, want dan is het park tot 19.30 uur ’s avonds geopend!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -