Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Huren herfstvakantie

Vakantiepark het Stoetenslagh staat garant voor een onvergetelijke vakantie.Wij hebben diverse chalets beschikbaar voor een ontspannen vakantie dus kom huren in de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Huren in de herfstvakantie met veel activiteiten voor alle leeftijden

Net als in het hoofdseizoen is er tijdens huren in de herfstvakantie een geweldig activiteiten programma! Zij verzorgen gezellige spelavonden vol muziek en vermaak. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin, mede door de vele sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Naast de activiteiten veel overdekte voorzieningen:

Overtuigt? Een chalet huren in de herfstvakantie kan al vanaf € 50,00 per nacht! Klik op onderstaande button om de tarieven en verschillende data te bekijken (u kunt zelf de datum aangeven en opnieuw een prijsopgaaf doen).

Kom een chalet huren in de herfstvakantie en beleef de ultieme vakantie!

Een chalet huren tijdens de herfstvakantie betekend genieten van een ontspannen vakantie voor het hele gezin. Alle voorziening zijn in de herfstvakantie geopend en is het activiteitenteam aanwezig. Uw kinderen zullen niet meer weg willen. Kortom, genoeg redenen om een chalet te huren tijdens de herfstvakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh. In de herfstvakantie is bij ons alleen de verhuur geopend en kamperen is dan ook niet meer mogelijk!

De weersomstandigheden zijn in de herfstvakantie niet stabiel daarom bieden wij veel overdekte voorzieningen op onze 5 sterren camping in Overijssel. Wij doen er alles aan om er voor u een onvergetelijke vakantie van te maken. Natuurlijk kunt naast huren in de herfstvakantie ook heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van ons park met mooie herfstkleuren.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over huren in de herfstvakantie, bel of mail ons!