Zoover beoordelingen 8,0
Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen
Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Alle voorzieningen geopend
  • Activiteiten in de herfstvakantie
  • Groot aanbod accommodaties
  • Restaurant dagelijks geopend

Huren in de herfstvakantie met overdekte voorzieningen

Huren in de herfstvakantie met veel activiteiten voor alle leeftijden

Het Stoetenslagh staat garant voor een onvergetelijke vakantie indien u komt huren in de herfstvakantie.Wij hebben diverse chalets beschikbaar voor een ontspannen vakantie dus kom huren in de herfstvakantie. Tijdens de huren herfstvakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Net als in het hoofdseizoen is er tijdens huren in de herfstvakantie een geweldig activiteiten programma! Zij verzorgen gezellige spelavonden vol muziek en vermaak. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Mede door de vele sport- en spelactiviteiten voor de kinderen.

Naast de activiteiten veel overdekte voorzieningen tijdens het huren in de herfstvakantie:

Een chalet huren in de herfstvakantie kan al vanaf € 50,00 per nacht! Klik op onderstaande button om de tarieven en verschillende data te bekijken (u kunt zelf de datum aangeven en opnieuw een prijsopgaaf doen).

Herfstvakantie 12-19 oktober

Herfstvakantie 19-26 oktober

Een andere periode dan bovenstaande periodes? Dat kan natuurlijk! Klik op de button en pas gemakkelijk de datum aan!

Kom een chalet huren in de herfstvakantie en beleef de ultieme vakantie!

Een chalet huren tijdens de herfstvakantie betekend genieten van een ontspannen vakantie voor het hele gezin. Alle voorziening zijn in de herfstvakantie geopend en is het activiteitenteam aanwezig. Kortom, genoeg redenen om een chalet te huren tijdens de herfstvakantie. In de herfstvakantie zijn bij ons alleen de verhuur accommodaties geopend en kamperen is dan ook niet meer mogelijk!

De weersomstandigheden zijn in de herfstvakantie niet altijd stabiel.  Daarom bieden wij veel overdekte voorzieningen op onze 5 sterren camping in Overijssel. Wij doen er alles aan om er voor u een onvergetelijke herfstvakantie van te maken. Natuurlijk kunt naast huren in de herfstvakantie ook heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van ons park met mooie herfstkleuren.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over huren in de herfstvakantie, bel of mail ons!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -