Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving
Elke dag een strandvakantie
Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving Indoor activiteiten in de omgeving
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Indoor activiteiten in de omgeving

Bent u op zoek naar indoor activiteiten in de omgeving? Dan hebben wij de verschillende mogelijkheden voor indoor activiteiten voor u op een rijtje gezet.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een indoor attractiepark met ontzettend veel attracties en shows. Kinderen van groot tot klein zullen zich hier vermaken en ook voor de ouders is dit een prima plek. Er zijn 4 verschillende restaurants aanwezig op het park dus keuze genoeg!

>> Meer info over Plopsa Indoor Coevorden

Dinoland Zwolle

In Dinoland Zwolle kun je weer even terug in de tijd van de dinosaurussen! Er zijn meer dan 100 dinosaurussen te zien en ook verschillende indoor activiteiten en exposities, prima voor een dagje vermaak!

>> Meer info over Dinoland Zwolle

Octo4Kids Ommen

Bij Octo4Kids kunnen uw kinderen de gehele dag lekker klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Het is een kleinschalig indoor speelparadijs voor kinderen met verschillen de indoor activiteiten en tevens een restaurant.

>> Meer info over Octo4Kids Ommen

Monkey Town Zwolle

Monkey Town is een speelparadijs voor kinderen tussen de 0-12 jaar oud. Aap Oehlie is de baas van dit speelparadijs en kinderen mogen hier allemaal gekke apenstreken uithalen en de hele dag apenkooien! Voor de begeleiders is er gratis entree en tevens een relaxte ruimte om te zitten.

>> Meer info over Monkey Town Zwolle

Kartplaza Nijverdal

Kartplaza Nijverdal is meer dan alleen een kartbaan, je kan hier namelijk ook lasergamen, bowlen, paintballen, boogschieten en nog veel meer! De hele dag kun je je hier vermaken, Kartplaza Nijverdal heeft namelijk ontelbaar veel indoor activiteiten en ook de mogelijkheid om te eten! Dus, waar wacht je nog op?

>> Meer info over Kartplaza Nijverdal

Liever een filmpje pakken?

Dan zijn er in de omgeving verschillende bioscopen. De dichtstbijzijnde zijn Hardenberg en Hoogeveen en u kunt uw avondje bioscoop in deze stede prima combineren met een etentje bijvoorbeeld.

>> Meer info over Bios Hardenberg

>> Meer info over Vue Cinema Hoogeveen

Indoor activiteiten combineren met een verblijf op Vakantiepark het Stoetenslagh?

Dat kan! Neem contact met ons op via info@stoetenslagh.nl of via 0523 - 638 260