Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Indoor strand

Unieke overdekte locatie: indoor strand Happy Fun Beach!

Wat is een indoor strand, een geweldige voorziening waardoor uw vakantie gegarandeerd een groot succes wordt! Want dankzij ons indoor strand maakt het niet uit wat voor weer het is. U beleeft altijd een verrassende strandvakantie. In ons indoor stand kunt u het hele jaar terecht voor feesten en partijen. En wat te denken van een bedrijfsfeest, familiefeest of een bruiloft in een strandthema. Het indoor strand is te verwarmen, dus ook bij kouder weer goed te gebruiken.

De Happy Fun Beach bestaat uit het volgende:

  • Veel ruimte voor entertainment en activiteiten en er is veel zitgelegenheid!
  • Er is in de Happy Fun Beach een gezellige horeca waar u heerlijk kunt eten en genieten van een kopje koffie of een drankje!
  • Er zijn twee beachvolleybal velden!
  • Er is een groot podium waar verschillende onderdelen van het activiteiten programma zal plaatsvinden!
  • U kunt er palmboom klimmen voor de echte durfallen!
  • Er is een luchtkussen voor kinderen tot 10 jaar!
  • Ook beachparty’s worden regelmatig georganiseerd in onze Happy Fun Beach!

De Happy Fun Beach is een geweldige aanwinst voor ons vakantiepark en geweldige overdekte voorziening! Wilt u meer weten? Kijk dan op de site van de Happy Fun Beach.

Uniek indoor strand met beachvolleybal en een gezellige horeca!

Wij willen u een verrassende strandvakantie in Overijssel bieden, daar hoort ons indoorstrand ook bij! In deze 1250 m2 grote voorziening is veel te doen en te beleven. Er zijn altijd leuke activiteiten georganiseerd vanuit de Happy Fun Beach. Er is dus ook altijd wat te doen in het indoor strand wanneer het weer wat minder is! Net als de rest van het park is ook indoor strand geheel aangekleed in strandthema! Ervaar het strandgevoel bij vakantiepark het Stoetenslagh: de allerleukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners.