Zoover beoordelingen 8,0
Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen
Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
Een unieke kans om een eigen plek te hebben op een 5 sterren camping!
  • Ruime eigen kavel
  • Veel voorzieningen
  • Comfort van thuis
  • 5 sterren verblijf

Chalet plaatsen in Overijssel met veel voorzieningen

Een chalet plaatsen in Overijssel?

Ruime chalet plaatsen in Overijssel voor uw eigen chalet of stacaravan. Genieten van vakantie wanneer u dat maar wilt. Een tweede thuis op de camping. Vanaf de Pasen tot en met de herfstvakantie kunt u gebruik maken van uw chalet of stacaravan op onze camping. De kavels zijn ruim en er op iedere veld zijn er speelvoorzieningen voor de kinderen of kleinkinderen.

Een chalet plaatsen in Overijssel kan uiteraard voor eigen gebruik. Daarnaast is het bij ons vakantiepark ook mogelijk om uw caravan of chalet te verhuren.

Ons vakantiepark en een chalet plaatsen in Overijssel is geweldig voor gezinnen met kinderen. Daarom is er uiteraard een geweldig activiteiten programma op ons vakantiepark. De kinderen kunnen samen met de Funbrigade leuke sport- en spelactiviteiten doen. Ook is de Happy Fun Beach een geweldige voorziening voor u en uw kinderen of tieners. Hier kunt u beachvolleyballen, genieten van een hapje en drankje, klimmen in de palmboom of springen op het springkussen. Ook vinden hier vele activiteiten plaats.

Nieuwe chalet plaatsen in Overijssel met top voorzieningen

  • 16 Amp. stroom aansluiting
  • eigen WIFI acces punt in de chalet of caravan
  • eigen gasaansluiting

De voorzieningen zijn op de velden Albatros en Boei allen mogelijk, kijk op onze pagina over de Jaarplaatsen

Op de chalet plaatsen in Overijssel kunt u gebruik maken van de gratis WIFI op de camping. Het internet is voor recreatief gebruik. Perfect om u familie en vrienden op de hoogte te houden op social media of even het nieuw te bekijken.

De mooiste chalet plaatsen in Overijssel!

Uniek aan ons vakantiepark is dan ook de verrassende strandbeleving. Wij hebben ook chalet plaatsen in Overijssel direct aan het water! Hierdoor krijgt u nog meer het strand gevoel. Boek nu een van onze chalets of plaats uw chalet op ons park en beleef de mooiste vakantie van uw leven. Kom ook in de avonden genieten van de gezellige en muzikale avonden.

Voor meer informatie over ons vakantiepark of een stacaravan of chalet plaatsen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons! Bent u al overtuigt? Kom dan eens langs! Bel 0523 - 638 260 of mail ons!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -