Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Chaletpark in Overijssel

Kom en geniet van uw chalet op ons chaletpark in Overijssel van Vakantiepark het Stoetenslagh.

Tijdens de vakantieperioden is er veel te beleven bij ons chaletpark in Overijssel. U zult met uw gezin de ideale vakantie beleven bij onze ruime plaatsen en velden met veel voorzieningen. Voor een strandvakantie hoeft u niet naar het buitenland! Kom naar vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een verrassende strandvakantie in het oosten van Nederland! Wie had dat nou gedacht!

U zult bij ons chaletpark in Overijssel heerlijk tot rust komen en de ideale vakantie beleven in onze chalets. Ons chaletpark in Overijssel heeft vele luxe voorzieningen wat uw vakantie compleet maakt. Tevens is er veel ruimte op uw eigen plaats waardoor u alle ruimte heeft om met uw kinderen te genieten van veel activiteiten.

Het chaletpark in Overijssel zijn 2 velden op het vakantiepark geschikt voor jaarplaatsen met uw chalet of stacaravan

  • 5 ha recreatieplas
  • overdekt strand met beachvolleyvelden
  • 2 pannavelden
  • overdekt zwembad
  • gratis gebruik maken van WIFI

U kunt uw familie en vrienden op de hoogte houden van uw fantastische vakantie vanuit uw chalet in Overijssel.

Om uw vakantie bij ons vakantiepark nog leuker te maken kunt u ook gratis gebruik maken van ons tropische overdekte zwembad. Kom zwemmen in het zwembad of de recreatieplas.

Wilt u een avondje wat anders? Dat kan bij ons chaletpark in Overijssel.

U kunt bij ons ook bowlen en boogschieten! Ook beschikken wij over twee bowlingbanen en twee boogschietbanen. Maar ook voor een avondje plezier met uw hele gezin boekt u bij ons vakantiepark boekt u de bowling- of boogschietbanen!

Wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens uw vakantie is ’s avonds heerlijk kunnen eten in ons tapasrestaurant. U kunt bij ons het lekkerste eten bestellen. Kies van de tapaskaart of menukaart. Ook kunt u uw familiefeest organiseren bij ons prachtige tapas restaurant. We bieden verschillende leuke arrangementen bij ons chaletpark in Overijssel!