Zoover beoordelingen 8,0
Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer!
Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer! Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Twee badkamers
 • Nieuwe accommodaties
 • Fris, modern en luxe
 • Centraal gelegen op het park

Chalet Jasmijn 4 personen met tweede badkamer!

Informatie Chalet Jasmijn 4 personen

Zoals u hierboven al ziet, is de Chalet Jasmijn geschikt voor maximaal 4 personen. De chalets zijn in 2019/2020 geplaatst, dus ze zijn helemaal nieuw! Tevens is de inrichting van de chalet fris, modern en van alle luxe voorzien.

Zo beschikt deze Capfun accommodatie over:

 • Twee kleine slaapkamers met veel slaapcomfort. De ruimte in de slaapkamers is beperkt. De ouderslaapkamer beschikt over een bed van 140 x 190 cm en de eenpersoonsbedden zijn 80 x 190 cm.
 • Tevens een gezellige woonkamer met loungebank
 • Moderne keuken met hoge tafel en krukken
 • Vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en ook een magnetron
 • Nette badkamer en een aparte toilet ruimte
 • Daarnaast een tweede badkamer inclusief apart toilet
 • Veranda met tuinmeubilair

De chalet Jasmijn 4 personen staan op de velden Albatros, Zeehond, Vis en Gambabeach. Bijzettentjes zijn bij de chalets helaas niet toegestaan.

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken.

Tarieven en reserveren

Let op: Wij hebben op verschillende velden de Jasmijn 4 personen staan. Op veld Albatros en Zeehond, maar ook op veld Vis. Op veld Vis worden deze chalets aangeduid als de chalet Jasmijn Beach 4 personen, deze staan dus aan de visvijver. Ook op veld Vis staat de Jasmijn 4 personen, comfort terras. Deze heeft een dicht terras.

Aanvullende informatie over de Chalet Jasmijn

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 32 m2.

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen huren voor € 9,00 p.p. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Borg
U dient de accommodatie netjes, veegschoon en opgeruimd achter te laten. Ons schoonmaakteam controleert na uw vertrek de accommodatie. Indien deze naar behoren is achter gelaten ontvangt u binnen 14 dagen de waarborgsom per bank retour.

Voorkeur
De chalets zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Indeling

Chalet de Luxe 4 personen met tweede badkamer

Wilt u meer weten over ons vakantiepark en de verschillende typen chalets? U kunt vrijblijvend de verschillende accommodaties bekijken en de tarieven die hierbij horen, maar u mag ook altijd contact opnemen met onze receptie via stoetenslagh@capfun.com of via 0523 - 638 260

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -