Zoover beoordelingen 8,0
Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers.
Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers.
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • 2 badkamers aanwezig
  • Geschikt voor 6 personen
  • Veranda met luifel
  • Vaatwasser aanwezig

Jasmijn Top TV 6 pers.

Informatie Jasmijn Top TV 6 pers.

De Jasmijn Top TV 6 pers. is geschikt voor maximaal zes personen. Het is een moderne en ook luxe chalet, voorzien van alle gemakken!

De chalet is voorzien van:

  • Drie slaapkamers met veel slaapcomfort. De ouder slaapkamer heeft een bed van 160 x 200cm. In de overige slaapkamers staan eenpersoonsbedden van 80 x 190 cm.
  • Ook een gezellige woonkamer met keuken met hoge tafel en krukken.
  • Vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en ook magnetron
  • Nette badkamer en een aparte toilet ruimte
  • Tweede badkamer inclusief toilet
  • Veranda met waterdichte luifel en tuinset

De Jasmijn Top TV 6 pers. staan op velden Inktvis, Branding, Gambabeach, Golfslag en Flamingobeach. Bijzettentjes bij de chalet zijn helaas niet toegestaan. Honden zijn in een beperkt aantal accommodaties mogelijk (LET OP: honden alleen op aanvraag en alleen op de velden Inktvis en Branding).

Let op: er zijn 2 verschillende types van de Jasmijn Top TV 6 personen.

Er zijn 2 verschillende types van de Jasmijn Top TV 6 pers. Uiteraard zijn er dezelfde faciliteiten, maar de uitstraling is anders. U kunt de foto’s bekijken voor de verschillen.

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken.

Tarieven en reserveren

Aanvullende informatie

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 39,4 m2. Woonkamer oppervlakte: 15,45 m2

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen huren voor € 9,00 p.p. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Voorkeur
De Jasmijn Top TV 6 pers. zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Chalet met hond
Honden zijn overal op het hoofdpad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Op veld Inktvis zit een draaihek waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang. U kunt met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons park en geen overlast te verzorgen bij andere gasten.

LET OP: Reserveringen voor accommodaties met hond zijn alleen op aanvraag! U kunt via de website een reservering doen met hond. Wij zullen vervolgens bekijken of er beschikbaarheid is voor een accommodatie met hond. (Een reservering met hond is dus geen garantie dat dit kan!)

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de chalets? U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site en natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie: 0523 - 638 260 of stoetenslagh@capfun.com

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben een super midweek gehad! Het recreatieteam heeft het geweldig gedaan! Het chalet was klein maar fijn en schoon. - Familie Tuintjer -