Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners
Elke dag een strandvakantie
Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Jeugdcamping Overijssel voor gezinnen met tieners

Beleef een strandvakantie op onze jeugdcamping Overijssel

Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie voor u en uw tieners, dan moet u echt eens een kijkje nemen op onze jeugdcamping Overijssel. Vakantiepark het Stoetenslagh is tijdens de zomervakantie namelijk the place to be voor gezinnen met tieners!

We zullen u een impressie geven van een vakantie op onze jeugdcamping Overijssel:

  • Een echte strandbeleving dankzij de grote recreatieplas met zandstrand, glijbanen en Aquapark (in juli en augustus)!
  • Er is een indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, gezellige horeca en hier worden zelfs beachparty’s georganiseerd!
  • Dankzij het overdekte zwembad kan er ook gezwommen worden als het weer wat minder is.
  •  Onze enthousiaste Funbrigade staat dagelijks voor de tieners klaar.
  • Ook ons tapasrestaurant en bowling- en boogschietbanen zijn zeker een bezoekje waard.
  • Er zijn prachtige accommodaties en kampeerplaatsen: met hond, zonder hond, aan het water, op een veld. Het kan allemaal!
  • Wij bieden de ruimte voor een onvergetelijke vakantie met uw gezin! Even genieten van quality time met elkaar!

Keuze uit prachtige accommodaties en kampeerplaatsen

Op onze jeugdcamping in Overijssel heeft u keuze uit vele prachtige en moderne accommodaties. Er is voor ieder budget en wens wel wat te vinden. Zo bieden wij basic chalets aan maar ook prachtige ruime strandchalets en luxe chalets met twee badkamers! En wilt u echt eens wat anders? Dan is een luxe kampeertent of tentlodge aan het water misschien iets voor u! Luxe kamperen met alle gemakken van een accommodatie. U leest het al! Een vakantie bij onze jeugdcamping Overijssel is echt de moeite waard!

Bent u een echte kampeerder? Ook dan bent u aan het juiste adres bij onze jeugdcamping Overijssel. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120-140 m2 groot en zijn voorzien van 10 Ampere stroom, tv aansluiting, vuilwaterafvoer en wifi. Er zijn prachtige kampeerplaatsen aan het water maar er zijn ook velden waar honden zijn toegestaan. De echte kampeerder zal dus ook zeker een geweldige vakantie beleven op onze jeugdcamping Overijssel.

Wilt u meer weten over onze jeugdcamping Overijssel? Stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl of bel naar 0523 - 638 260