Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh

De 5 sterren camping met jongeren activiteiten op de camping.

Daarom worden er veel jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh georganiseerd. Ons vakantiepark is een echte tienercamping met veel jongeren activiteiten. Wanneer u met uw gezin met jongeren op ons vakantiepark komt zullen ook zij de tijd van hun leven hebben. Wij bieden de leukste activiteiten voor jonge kinderen. Maar speciaal voor jongeren hebben wij ook activiteiten op de camping.

Ook houden zeker rekening met de jongeren op ons vakantiepark. Ons vakantiepark beschikt over een indoor strand waar vele leuke activiteiten op camping worden georganiseerd. Om de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh in goede banen te leiden kunnen zij samen met het animatie team leuke jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh doen.

Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh!

Hieronder wordt een beeld gegeven van de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh:

  • Jongeren activiteiten op de camping, tokkelbaan in vakantieperiode
  • Ook is er een waterpark in de maanden juli en augustus
  • Disco in de Box met thema avonden. Hier spreken wij NIX af!
  • Outdooractiviteiten als: kajakverhuur, survival en lasergamen.
  • Indoor strand met indoor en outdoor activiteiten zoals klimwand, beachvollybalvelden maar ook beachparty’s

In de avonden kunnen de jongeren tijdens de jongeren activiteit. Terecht in ‘de Box’ wat in de avond omgetoverd wordt tot discotheek. Hier kunnen zij de hele avond dansen tot middernacht.  Alle jongeren tot 18 jaar krijgen een bandje waaraan wij kunnen zien of zij gasten van ons park zijn. Hierdoor blijft het voor iedereen leuk.

Ook de jongeren kunnen tijdens de jongeren activiteiten, zwemmen in het zwembad of zonnen op het strand. Ons vakantiepark richt zich op kinderen en jongeren. Met de leuke jongeren activiteiten op de camping wordt het een vakantie om nooit te vergeten op onze tienercamping in Overijssel!