Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Jongeren activiteiten op camping

De enige Top camping met jongeren activiteiten op de camping.

Ook worden veel jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh georganiseerd. Ons vakantiepark is een echte tienercamping met veel jongeren activiteiten. Wanneer u met uw gezin met jongeren op ons vakantiepark komt zullen zij de tijd van hun leven hebben. Wij bieden de leukste activiteiten voor jonge kinderen, maar speciaal voor jongeren hebben wij ook activiteiten op de camping.

Ook houden zeker rekening met de jongeren op ons vakantiepark. Ons vakantiepark beschikt over een indoor strand waar vele leuke activiteiten op camping worden georganiseerd. Om de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh in goede banen te leiden kunnen zij samen met het animatie team leuke jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh doen.

Jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh!

Hieronder wordt een beeld gegeven van de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh:

  • Jongeren activiteiten op de camping, tokkelbaan in vakantieperiode
  • Ook is er een waterpark in de maanden juli en augustus
  • Disco in de Box met thema avonden. Hier spreken wij NIX af!
  • Outdooractiviteiten als: kajakverhuur, survival en lasergamen.
  • Indoor strand met indoor en outdoor activiteiten zoals klimwand, beachvollybalvelden maar ook beachparty’s

In de avonden kunnen de jongeren tijdens de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh terecht in ‘de Box’ wat in de avond omgetoverd wordt tot discotheek. Hier kunnen zij de hele avond dansen tot middernacht.  Alle jongeren tot 18 jaar krijgen een bandje waaraan wij kunnen zien of zij gasten van ons park zijn. Hierdoor blijft het voor iedereen leuk.

Ook de jongeren kunnen tijdens de jongeren activiteiten op camping het Stoetenslagh natuurlijk lekker zwemmen in het tropische zwembad of zonnen op het strand. Vakantiepark het Stoetenslagh is een vakantiepark die zich richt op kinderen en jongeren. Met de leuke jongeren activiteiten op de camping wordt het een vakantie om nooit te vergeten op onze tienercamping in Overijssel!