Juni arrangement camping met 5 sterren Juni arrangement camping met 5 sterren Juni arrangement camping met 5 sterren Juni arrangement camping met 5 sterren Juni arrangement camping met 5 sterren
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Juni arrangement camping met 5 sterren

Het juni arrangement camping bij ons is extra voordelig.

Het juni arrangement heeft als voordeel dat u een maand lang kunt kamperen, u uw caravan of camper de hele maand kunt laten staan en kunt genieten van de prille zomerdagen. Als u tussendoor even naar huis gaat hoeft u niet uw caravan mee te nemen. Het juni arrangement camping bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of senioren, zij kunnen lekker vroeg genieten van de rust op onze camping. In juni vakantie bij ons vieren is super leuk want in de maand juni hebben wij ieder weekend een animatieprogramma.

Een juni arrangement boekt u omdat;

  • u kunt genieten van de rust op ons vakantiepark
  • Bij ons het juni arrangement extra voordelig is
  • u de hele maand van alle faciliteiten gebruikt kunt maken
  • er een super leuk activiteitenprogramma is in de weekenden
  • de juni maand een van de drie droogste en zonnigste maanden van ons land is.
  • Ook de horeca 7 dagen per week geopend

Tijdens het juni arrangement camping alle faciliteiten geopend

U maakt gebruik van alle faciliteiten op onze camping wanneer u het juni arrangement op de camping boekt. U kunt heerlijk zwemmen in de recreatieplas of het overdekte zwembad, een kop koffie drinken in de Happy Fun Beach (ons overdekte strand) of ’s avonds genieten van heerlijke tapasgerechten in ons tapasrestaurant. In de Happy Fun Beach worden ieder weekend in juni activiteiten georganiseerd, zo kunnen uw kinderen veel plezier beleven wanneer u kiest voor het juni arrangement.

Voor de gasten die wat van onze omgeving willen zien, u bent bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de bosrijke omgeving van Camping Capfun het Stoetenslagh, ook te ondernemen bij het juni arrangement camping. U hoeft zelfs uw fiets niet mee te nemen, als u het juni arrangement camping boekt. U huurt tegen een aantrekkelijke prijs prima fietsen op onze camping. Kortom genoeg mogelijkheden om tot rust te komen en redenen te over om het juni arrangement te reserveren!

 

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE