Kampeeraanbiedingen Overijssel Kampeeraanbiedingen Overijssel Kampeeraanbiedingen Overijssel Kampeeraanbiedingen Overijssel Kampeeraanbiedingen Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Kampeeraanbiedingen Overijssel

Kampeeraanbiedingen Overijssel op onze camping met veel voorzieningen.

Met de vele kampeeraanbiedingen Overijssel bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u fantastisch kamperen. Boek nu en maak gebruik van de kampeeraanbiedingen Overijssel bij onze camping. Met onze kampeeraanbiedingen kunt u terecht met het hele gezin voor zowel de kleinere als ook de oudere kinderen. Bovendien zijn alle kampeeraanbiedingen inclusief gebruik van het overdekte zwembad. Kom heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad tijdens uw verblijf.

Kampeeraanbieding Overijssel op ANWB top camping

Tijdens onze kampeeraanbiedingen kunt u de hele periode gebruik maken van onze voorzieningen. U krijgt echt waar voor uw geld, wij zijn namelijk een 5 sterren camping en dan voor zo weinig geld. Kom bij Vakantiepark het Stoetenslagh op vakantie en maak gebruik van onze kampeeraanbiedingen.

Op ons park kunt u terecht met uw gezin, kinderen, kleinkinderen, familie! Voor iedere groep is het een plezier bij ons vakantiepark. En de kampeeraanbiedingen maken het kamperen bij ons aantrekkelijk! Komt met uw gezelschap naar onze camping en beleef een fantastische vakantie.

Op ons park is veel te doen! Maar ook in de omgeving van onze camping kunt u veel beleven tijdens de kampeeraanbiedingen Overijssel. Ons vakantiepark is bij uitstek een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Ook kunt u bij ons natuurlijk veel beleven. Kom bijvoorbeeld bij ons bowlen, boogschieten of zwemmen.

Heerlijk eten? Dat kan ook bij ons ook tijdens de kampeeraanbiedingen Overijssel!

Eten in ons prachtige tapasrestaurant en laat u verrassen door de heerlijke tapasgerechten. Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht in het indoor strand. Wilt u alleen een drankje drinken! Kom bij ons op het terras zitten! U kijkt over het water uit! Dit is een prachtig uitzicht. Bij ons vakantiepark krijgt u het echte vakantiegevoel ook als u met de kampeeraanbiedingen Overijssel boekt. Ook hoeft u niet naar het buitenland voor een strandvakantie! Wij hebben namelijk een prachtige recreatieplas voor een echte strandvakantie. Maak dus gebruik van de kampeeraanbiedingen en beleef een echte strandvakantie in Overijssel!

 

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE