Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid!
Elke dag een strandvakantie
Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid! Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kampeerclub op de camping, een en al gezelligheid!

Kampeerclub op de camping in Overijssel.

Vakantiepark het Stoetenslagh biedt veel mogelijkheden voor een kampeerclub op de camping. Hier kunt u in het voor- en naseizoen veel gebruik van maken! De grote velden op onze camping biedt een kampeerclub op de camping vele mogelijkheden. Door de ruime opzet heeft ons vakantiepark altijd ruimte voor een kampeerclub.

Kampeerclub op de camping met 5 sterren

Wanneer u met uw kampeerclub komt, kunt u gebruik maken van het voordeel dat de kampeerclub tegen een gereduceerd tarief kan overnachten. Wij hebben dan ook wel vaker een kampeerclub op de camping staan. Dit is natuurlijk altijd erg gezellig. Met de mooie voorzieningen zijn wij uitermate geschikt voor een kampeerclub. U kunt samen met uw kampeerclub veel activiteiten ondernemen. Komt u bijvoorbeeld samen met uw gezelschap een avondje bowlen of boogschieten of gezellig zitten in de happy fun beach. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een arrangement. Wij hebben leuke arrangementen die wij u kunnen bieden als kampeerclub op de camping.

Natuurlijk kunt u ook komen zwemmen in ons overdekte zwembad. Wilt u toch liever iets anders? Dat kan! Wij hebben veel informatie beschikbaar voor leuke uitstapjes in de omgeving. Op en rondom vakantiepark het Stoetenslagh is genoeg te beleven! U hoeft zich zeker niet te vervelen!

Wij bieden naast elke kampeerclub uiteraard ook de mogelijkheid om als grotere groepen meerdere plaatsen te reserveren naast of bij elkaar. Dit gebeurt vaker met de familie of met vriendenclubs op onze camping.  Door de ruime opstelling van ons park en d vele voorzieningen is dit uiteraard geen enkel probleem. Graag willen wij u een passend aanbod hiervoor doen. Ook is het tevens mogelijk om meerdere chalets bij elkaar te boeken als groep of familie!

Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met ons!  Bel 0523 - 638 260. Kom met uw kampeerclub op de camping!