Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel Kampeerclub in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kampeerclub in Overijssel

Zoekt u voor uw kampeerclub in Overijssel een plaats?

Vakantiepark het Stoetenslagh biedt veel mogelijkheden voor een kampeerclub in Overijssel. Hier kunt u in het voor- en naseizoen veel gebruik van maken! De grote velden op onze camping biedt een kampeerclub veel mogelijkheden. Door de ruime opzet heeft ons vakantiepark altijd ruimte voor een kampeerclub op onze camping.

Wanneer u met uw kampeerclub in Overijssel komt, kunt u gebruik maken van het voordeel dat u als kampeerclub tegen een gereduceerd tarief kunt overnachten op ons vakantiepark. Wij hebben dan ook wel vaker een kampeerclub op onze camping staan. Dit is natuurlijk altijd erg gezellig.

ANWB top camping met uw kampeerclub in Overijssel

Met de mooie voorzieningen zijn wij uitermate geschikt voor een kampeerclub. U kunt samen met uw kampeerclub op de camping veel activiteiten ondernemen. Komt u bijvoorbeeld samen met uw gezelschap een avondje bowlen of boogschieten. Succes verzekerd! Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een arrangement. Wij hebben leuke arrangementen die wij u kunnen bieden. U kunt bijvoorbeeld bowlen in combinatie met een tapasbuffet of tafelgrillen.

Natuurlijk kunt u ook komen zwemmen in ons overdekte zwembad als u gast bent van onze camping.  Wij hebben veel informatie beschikbaar voor leuke uitstapjes in de omgeving. Op en rondom vakantiepark het Stoetenslagh is genoeg te beleven! U hoeft zich zeker niet te vervelen als gast op onze camping!

Uiteraard is niet alleen een kampeerclub bij ons welkom maar ook gezinnen die een weekend gezamenlijk willen kamperen of een paar chalets bij elkaar willen huren! Door de zeer ruime opstelling van onze camping is er veel mogelijk en beschikken we over voldoende faciliteiten om het iedereen naar het zin te maken.

Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met ons! Want voor iedereen is een strandvakantie in Overijssel mogelijk en betaalbaar bij ons park.