Comfortplaats Top Presta Comfortplaats Top Presta Comfortplaats Top Presta Comfortplaats Top Presta Comfortplaats Top Presta
Boeken

Reserveren

t/m
 • Strandvakantie
 • Overdekt zwembad
 • Uniek indoor strand
 • Gratis WIFI

Comfortplaats Top Presta

Een ruime comfortplaats Top Presta reserveren?

Wilt u een onvergetelijke kampeervakantie beleven met uw gezin? Kies dan voor een comfortplaats Top Presta op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel. De kinderen en tieners kunnen genieten van super gave activiteiten en bovendien zijn er vele voorzieningen, ook overdekt!

Waarom kiest u voor een comfortplaats Top Presta bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

 • Elke comfortplaats Top Presta heeft 10 ampère stroom (met CEE stekker), tv aansluiting op ons eigen zenderpakket DVB-C (cable). Daarnaast is er een water aan- en afvoer op de plaats.
 • Wij bieden u een tuinhuisje op uw comfortplaats Top Presta aan, voorzien van: een koelkast, een tafel met 6 stoelen en 2 ligbedden en een barbecue.
 • Ruim comfortplaatsen van ca. 120 – 140 m²

De comfortplaats Top Presta bevind zich op Vuurtoren 8 en 9 en op Vuurtoren 14 t/m 21.

Beleef een strandvakantie tijdens uw verblijf op een comfortplaats Top Presta!

 • Er is een recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand!
 • Gave waterglijbanen en Tubby Splash in de recreatieplas aanwezig.
 • Indoor strand Happy Fun Beach met indoor beachvolleybal en gezellige horeca
 • Overdekt zwembad, geheel aangekleed in strandthema

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken. LET OP: de kampeerplaatsen staan onderaan de pagina!

Voorkeur aangeven: helaas kunt u online geen voorkeur aangeven voor een kampeerplaats. Heeft u een voorkeur? Dan kunt u ons het beste even bellen of mailen.

Boek een comfortplaats Top Presta

Bent u nog niet overtuigd?

U hoeft zich niet te vervelen tijdens uw verblijf, want er is een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Natuurlijk worden de tieners niet vergeten. Capfun het Stoetenslagh is namelijk tijdens de vakanties een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Verder zijn de kampeervelden ruim waardoor sport en spel mogelijk is op het veld.

Over de hele camping is gratis Wifi (beperkt). De wifi is voor recreatief gebruik, maar de dekking zal altijd minder zijn dan wat u thuis gewend bent.

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een Top camping van de ANWB.  Wij bieden de beste voorzieningen en de leukste activiteiten! Daardoor is ons vakantiepark voor zowel kleine als grote kinderen een ideale vakantiebestemming.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen: 0523 - 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE