Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Kampeervakantie Hardenberg bij het Stoetenslagh

Kampeervakantie Hardenberg op een prachtige camping

Wij bieden een verrassende kampeervakantie Hardenberg direct aan het water. Dit is uniek! Kortom u beleeft nergens anders zo’n leuke kampeervakantie!  Daarnaast bieden wij ook nog eens veel luxe en comfort op onze kampeerplaatsen. Zo heeft u altijd een wateraansluiting bij uw plaats. U kunt kiezen voor een comfort kampeerplaats of een comfort kampeerplaats met privé sanitair voor een luxe kampeervakantie in Hardenberg!

Tijdens uw kampeervakantie op het vakantiepark kunt u gratis gebruik van ons overdekte zwembad. In ons zwembad heeft u een prachtig uitzicht over onze recreatieplas. U beleeft in ons zwembad, maar ook buiten ons zwembad een verrassende strandvakantie. Want ook in ons zwembad hebben wij zand. De meest complete kampeervakantie Hardenberg beleeft u bij ons! Boek uw kampeervakantie Hardenberg bij ons vakantiepark!

Ook kunt u tijdens uw kampeervakantie Hardenberg direct heerlijk fietsen

Direct naast ons vakantiepark liggen mooi aangelegde fietspaden. Ontdek het mooie Vechtdal vanaf de fiets of ga lekker wandelen! Zoekt u een kampeervakantie maar houdt u er niet van om te slapen in een tent? Geen probleem! Wij hebben mooie ruime chalets die u ook kunt huren! Deze chalets zijn ook zeker geschikt voor het hele gezin.

Tijdens een kampeervakantie op ons vakantiepark hoeft u zich nooit te vervelen! Er zijn activiteiten voor het hele gezin tijdens uw kampeervakantie! Of u nu met uw gezin met jonge kinderen komt of met tieners! Voor iedere leeftijdscategorie zijn er activiteiten. De kleine kinderen zullen genieten van de activiteiten met het activiteitenteam in de Happy Fun Beach De tieners kunnen terecht in ‘de Box’ waar zij in de avond kunnen dansen in de disco.

Bent u geïnteresseerd in een kampeervakantie?

Wilt u meer weten over een kampeervakantiepark Hardenberg? Neem dan contact op!  Bel ons: 0523 - 638 260 of stuur een mail: stoetenslagh@capfun.com.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE