Kampeervakantie in Overijssel aan het strand! Kampeervakantie in Overijssel aan het strand! Kampeervakantie in Overijssel aan het strand! Kampeervakantie in Overijssel aan het strand! Kampeervakantie in Overijssel aan het strand!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Kamperen direct aan het strand
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Voor gezinnen met kinderen
  • ANWB 5 sterren voorzieningen

Kampeervakantie in Overijssel aan het strand!

Een kampeervakantie in Overijssel op een ANWB 5 sterren camping!

Wij bieden een verrassende kampeervakantie in Overijssel direct aan het water. Dit is uniek in Nederland op een ANWB top camping kamperen direct aan het strand! U beleeft nergens anders zo’n leuke vakantie!  Daarnaast bieden wij ook nog eens veel luxe en comfort op onze kampeerplaatsen. U kunt kiezen voor een comfort kampeerplaats direct aan de recreatieplas bij een luxe kampeervakantie in Overijssel. U kunt er ook voor kiezen om tijdens uw kampeervakantie in Overijssel te kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair! Voor een extra luxe vakantie met veel comfort!

Tijdens uw kampeervakantie in Overijssel veel voorzieningen

Zoekt u een kampeervakantie in Overijssel maar houdt u er niet van om te slapen in een tent?

Geen probleem! Wij hebben mooie ruime chalets die u ook kunt huren! Deze chalets zijn ook zeker geschikt voor het hele gezin. Naast een kampeervakantie kunt u dus ook accommodaties huren bij ons vakantiepark! Wilt u glamperen in een luxe tent, ook dit kunnen wij u aanbieden en daarbij ook nog direct aan de recreatieplas.

Tijdens een kampeervakantie bij ons zult u zich nooit te vervelen! Er zijn leuke activiteiten voor het hele gezin! Of u nu met uw gezin met jonge kinderen komt of met tieners! Voor iedere leeftijdscategorie zijn er leuke activiteiten. De kleine kinderen zullen zeker genieten van de activiteiten tijdens de kampeervakantie. De tieners kunnen terecht in ‘de Box’ waar zij in de avond lekker kunnen dansen tijdens de disco avonden. Jong en oud beleven bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh een geweldige kampeervakantie.

Wilt u meer weten over een kampeervakantie in Overijssel? Neem dan contact op met ons! Wij staan u graag te woord!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE