Kamperen aan het water in Overijssel Kamperen aan het water in Overijssel Kamperen aan het water in Overijssel Kamperen aan het water in Overijssel Kamperen aan het water in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel voorzieningen
  • Strandthema
  • gratis WIFI
  • Voor alle leeftijden

Kamperen aan het water in Overijssel

Veel mogelijkheden om te kamperen direct aan het water in Overijssel!

Wilt u een uniek vakantie beleven kom dan kamperen aan het water in Overijssel op onze 5 sterren camping. Veel voorzieningen en alles in het strandthema. Dit maakt ons vakantiepark uniek en onderscheidend. Bij binnenkomst krijgt u direct het strandgevoel. Het unieke is wel dat u bij on ook direct aan het strand uw caravan, tent of camper kunt plaatsen. Wat is er nu mooier als genieten van een uniek strandbelevenis. Omdat onze camping gelegen is rondom een 5 ha grootte recreatieplas zijn er veel kampeerplaatsen direct aan het water. Maar ook hebben we verhuuraccommodaties direct aan het water.

Veel voorzieningen tijdens het kamperen aan het water in Overijssel:

  • We hebben een verwarmd overdekt zwembad
  • Maar ook een uniek indoor strand, voor het geval dat het minder mooi weer wordt
  • Bovendien is kamperen aan het water voor alle leeftijden een geweldige beleving
  • In de zomermaanden ligt er een aquapark op de recreatieplas
  • Kom eten in ons gezellige tapasrestaurant met tapas en plates

Kortom kamperen aan het water in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners.

Voor de tieners die met u mee willen op vakantie is er ook veel vermaak en zijn er vooral in de zomermaanden veel leeftijdsgenoten. We hebben een mooie ontmoetingsplek: de BOX waar elke avond activiteiten zijn en waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Maar ook voor de ander leeftijdsgroepen bieden we veel activiteiten zoals muziek, knutselen maar ook Bingo. Als u komt kamperen direct aan het water is vervelen er niet meer bij. Een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel aan het water. Elke dag kunt u zwemmen, zowel binnen als buiten. Maar ook zijn er waterglijbanen en een Tubby Splash uniek in Overijssel. Heerlijk met een band van de glijbaan op het water splashen. En uiteraard in juli en augustus het aquapark op de recreatieplas. Kortom veel vermaak voor alle leeftijden. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en variëren van 120 tot 140 m2 met uiteraard 10 Amp. stroom water, en vuilwaterafvoer aansluiting op de plaats. Maar ook kunt u gebruik maken van het gratis WIFI netwerk!

Meer weten? Bel naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE