Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
 • Strandvakantie
 • Overdekt zwembad
 • Uniek indoor strand
 • Gratis WIFI

Kamperen in augustus bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Kamperen in augustus op ANWB Top camping

Beleeft u uw vakantie in eigen land als u gaat kamperen in augustus? Kom dan naar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Kamperen in de maand augustus is geweldig bij ons vakantiepark met 5 sterren voorzieningen. Het is zomervakantie, er zijn veel mensen en er is veel gezelligheid. Ga gezellig barbecueën, geniet van een drankje op het terras, kom zwemmen in de recreatieplas en vooral heerlijk genieten van het weer! Kortom: een verrassende strandvakantie in Overijssel.

Bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

  • Geniet van super leuke activiteiten voor het hele gezin!
  • Kom zwemmen in het overdekte zwembad, geheel aangekleed in strandthema.
  • Maar er is een indoor strand met beachvolleybal, springkussen, klim palmboom en gezellige horeca!
  • Daarnaast kunt u heerlijk genieten op het strand van de recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Als u komt kamperen in augustus ligt er een super leuk aquapark op het water! Ga de uitdaging aan!
  • Geniet van een heerlijk hapje en drankje op het gezellige terras!

Kamperen in augustus in Overijssel: een geweldige vakantie voor het hele gezin!

Het klinkt cliché maar het is natuurlijk wel waar: wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat ook! Bij Capfun het Stoetenslagh zijn er super veel sportieve en uitdagende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Ook voor de tieners! Wij waren niet voor niets genomineerd als tienercamping van het jaar! Doe mee met activiteiten als:

Ook de kleine kinderen worden niet vergeten! Zij kunnen iedere ochtend naar de Kidsclub waar knutselen, zingen, dansen en vele spelletjes op het programma staan. Kortom: kamperen is leuk voor het hele gezin!

Kamperen in augustus kan bij ons vakantiepark op ruime en comfortabele kampeerplaatsen! U bent voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting, watertappunt, water afvoer en veel gezelligheid op het veld. Kom kamperen bij vakantiepark het Stoetenslagh.

U kunt op onze website vrijblijvend een prijsopgaaf doen voor kamperen in augustus! Wilt u iets meer informatie of komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE