Kamperen in de herfstvakantie Kamperen in de herfstvakantie Kamperen in de herfstvakantie Kamperen in de herfstvakantie Kamperen in de herfstvakantie
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel overdekt
  • Gratis WIFI
  • Overdekt zwembad
  • Bowlingbanen

Kamperen in de herfstvakantie

In een luxe chalet kamperen in de herfstvakantie!

Genieten van de na-zomer tijden het kamperen in de herfstvakantie voor het hele gezin in een luxe chalet. Wilt u zekerheid qua weer? Kamperen in de herfstvakantie is met een caravan of tent bij ons niet mogelijk. Tijdens de herfstvakantie verblijft u bij ons in een chalet! U bent bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh niet afhankelijk van het weer! U beleeft bij ons altijd een verrassende strandvakantie, weer of geen weer.

Ook kunt u tijdens het kamperen in de herfstvakantie genieten:

  • Veel overdekte voorzieningen zijn belangrijk tijdens de herfstvakantie!
  • Daarom een overdekt verwarmd zwembad
  • Maar ook een overdekt indoor strand, uniek in Nederland
  • Daarnaast een activiteiten programma in de herfstvakantie
  • Groot aanbod verhuur accommodaties

Tijdens de kamperen in de herfstvakantie is het activiteitenteam aanwezig.

Ook tijdens het kamperen in de herfstvakantie zijn er volop activiteiten op ons park en is er voor iedereen iets leuks te doen. Wilt u lekker huren in de herfstvakantie met de kleinkinderen? Ook voor de kleintjes is er weer een leuk programma tijdens de herfstvakantie. In de herfstvakantie bent u altijd afhankelijk van het weer, daarom hebben we vanaf dit jaar een indoor strand met veel ruimte voor activiteiten of een hapje en een drankje. Daarnaast is er natuurlijk ons prachtige overdekte zwembad heerlijk verwarmd. Maar ook ons restaurant is dagelijks geopend in de herfstvakantie. Of wat dacht u ervan om ’s avonds een avond te gaan bowlen.

U kunt bij ons ook kiezen voor één van onze mooie chalets. Wat u ook kiest voor, de herfstvakantie doet u bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Wilt u weten hoe duur de herfstvakantie bij ons vakantiepark is bekijk hieronder eerst onze prijzen voordat u boekt!

Reserveren

Kamperen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh in onze elektrisch verwarmde chalets maakt uw verblijf aangenaam.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE