Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh

Wilt u er even tussen uit en kamperen in juni?

Voor een heerlijke vakantie komt u bij ons kamperen in juni. In juni is het nog vrij rustig om te kamperen! U kunt dus genieten van een rustige en vooral ontspannen vakantie. Kamperen in juni op ons vakantiepark is uniek! Geniet van een prachtige strandvakantie in Overijssel.

Dit maakt kamperen op ons vakantiepark extra speciaal:

  • Bij ons kunt u kamperen in juni op prachtige ruime kampeerplaatsen.
  • Er zijn vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de omgeving.
  • U kunt bij ons kamperen in juni aan de recreatieplas.
  • Uw hond mag ook mee naar ons vakantiepark.
  • Vele overdekte voorzieningen, dus ook met minder mooi weer een verrassende strandvakantie.
  • Juni is heerlijk rustig waardoor u optimaal kunt genieten van een ontspannen vakantie.
  • Voordelige tarieven in juni!

Een week kamperen in juni vanaf € 96,00 (incl. 2 personen)!

Bovenstaand tarief geldt voor de hele maand juni! Het maakt niet uit op welke dag u aankomt.

Super leuke activiteiten in de weekenden!

Kamperen in juni bij vakantiepark het Stoetenslagh is voor het hele gezin een geweldige beleving. Vooral bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten en ieder weekend is er een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen tot 12 jaar. Met leuke activiteiten als knutselen, spelletjes, vlotten bouwen, beach volleybal, voetbal, palmboom klimmen wordt een vakantie bij het Stoetenslagh natuurlijk extra leuk! Daarnaast kunt u bij mooi weer heerlijk op het strand van onze grote recreatieplas liggen, of ga natuurlijk lekker zwemmen.

Voor de kinderen zijn er leuke speeltoestellen in het water! Daarnaast zijn er ook twee waterglijbanen en de Tubby Splash. Is het weer minder mooi? Kom dan zwemmen in ons overdekte zwembad. Een gezellig een middagje bowlen of boogschieten kan ook! Wilt u even lekker ontspannen? Ga dan op het terras zitten aan het water en geniet van een heerlijk drankje! Ook een echte aanrader: een avondje uit eten in ons gezellige tapas restaurant!

Wilt u ook kamperen in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh?