Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Kamperen in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Wilt u er even tussen uit en kamperen in juni?

Voor een heerlijke vakantie komt u bij ons kamperen in juni. Komend jaar zijn er in juni verschillende arrangementen die u kunt boeken, van Pinksteren tot een maandarrangement. Lees snel verder voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen!

Arrangementen voor kamperen in juni

Het is mogelijk om zowel een lang als kort arrangement te reserveren in juni. Hieronder staan alle arrangementen in juni op een rij:

Klik gerust op de arrangementen om te kijken wat ze inhouden!

Heerlijk kamperen in juni op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Dit maakt kamperen op ons vakantiepark extra speciaal:

  • Bij ons kunt u kamperen op prachtige ruime kampeerplaatsen.
  • Er zijn vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de omgeving.
  • U kunt bij ons kamperen in juni aan de recreatieplas.
  • Vele overdekte voorzieningen, dus ook met minder mooi weer een verrassende strandvakantie.
Super leuke activiteiten in de weekenden!

Kamperen in juni bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is voor het hele gezin een geweldige beleving. Vooral bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten en ieder weekend is er een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen tot 12 jaar. Met leuke activiteiten als knutselen, spelletjes, vlotten bouwen, beach volleybal, voetbal, palmboom klimmen wordt een vakantie bij Capfun het Stoetenslagh natuurlijk extra leuk! Daarnaast kunt u bij mooi weer heerlijk op het strand van onze grote recreatieplas liggen, of ga natuurlijk lekker zwemmen.

Voor de kinderen zijn er leuke speeltoestellen in het water! Daarnaast zijn er ook twee waterglijbanen en de Tubby Splash. Is het weer minder mooi? Kom dan zwemmen in ons overdekte zwembad. Een gezellig een middagje bowlen of boogschieten kan ook! Wilt u even lekker ontspannen? Ga dan op het terras zitten aan het water en geniet van een heerlijk drankje! Ook een echte aanrader: een avondje uit eten in ons gezellige tapas restaurant!

Wilt u ook kamperen in juni bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE