Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Grote kampeerplekken
 • Kamperen aan het strand
 • Kamperen met hond
 • Boek uw plek met voorkeur

Kamperen in Overijssel op 5 sterren camping

Strandvakantie en kamperen in Overijssel, het kan bij ons!

Gezellig met het hele gezin kamperen in Overijssel en genieten van tijd met elkaar. Leuke activiteiten, mooi weer, een goed boek en heerlijk zwemmen! Echt genieten dus. Dat is ook precies wat wij willen bereiken bij vakantiepark capfun het Stoetenslagh. Dat u kunt genieten tijdens uw vakantie. Kom daarom kamperen in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Waarom kiest u voor kamperen in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh:

 • U beleeft een verrassende strandvakantie in Overijssel. Dankzij de grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash!
 • Overal op ons park komt u het strandthema tegen! U krijgt dus echt het strandgevoel!
 • Is het weer wat minder? Geen probleem. Er is een groot indoor strand van 1250m2 met beachvolleybal, springkussen, speeltoestel, palmboom klimmen en gezellige horeca!
 • Er zijn super leuke activiteiten voor alle leeftijden! Van de kleine kinderen tot en met de tieners en volwassenen! Benieuwd? Bekijk het activiteiten programma!
 • Bowlen en boogschieten behoort tot de mogelijkheden! Leuk voor een avondje met het gezin tijdens kamperen in Overijssel!
 • Naast al deze geweldige voorzieningen en activiteiten kunt u bij ons ook heerlijk uit eten in ons sfeervolle tapasrestaurant! Heerlijke tapas, plates en kindermenu’s. En heeft u zin in een patatje? Dan kunt u terecht bij onze snackbar!
 • Er zijn prachtige kampeerplaatsen! Deze zijn 100-140 m2 groot! Kamperen aan het water is ook mogelijk.

Kamperen in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh: geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!

We hebben het al eerder genoemd. Onze camping in Overijssel is geweldig voor alle leeftijden, ook dankzij de geweldige activiteiten. Niemand hoeft zich dus te vervelen! Er zijn namelijk geweldige activiteiten als: palmboom klimmen, shoot out, kayakken, leuke spellen, disco en nog veel meer zowel indoor als outdoor! U leest het al! Een vakantie bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een vakantie om nooit te vergeten!

Wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen over kamperen in Overijssel? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens op onze camping in Overijssel: Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE