Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
Elke dag een strandvakantie
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
Controleer beschikbaarheid

Kamperen met hond op een 5 sterren camping!

Kamperen met hond op camping het Stoetenslagh!

Kamperen met hond, dat is natuurlijk het allerleukste want de hond hoort helemaal bij het gezin! Dat snappen wij! Daarom mag uw hond natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw vakantie! Als u komt kamperen met hond op camping het Stoetenslagh zijn deze van harte welkom! Geniet van een heerlijke vakantie met uw gezin en uw hond(en)!

Op ons park:

  • Afkoeling voor uw hond: op veld Vis is een visvijver. Als er geen gasten aan het vissen zijn en de overige gasten hebben hier geen overlast van, dan mogen de honden gerust even afkoelen in de visvijver!
  • Uitlaten: via veld schelp kunt u met kleinere honden via een draaihek de camping verlaten en via de hoofdingang weer binnen komen. Ook is er een hondenuitlaatstrook/hondenlosloopveld tussen veld Orka en het voetbalveld.

Kamperen met hond op 5 sterren camping:

Op de velden Pelikaan, Walvis, Schelp, Meeuw, Rif en Vis kunt u kamperen met uw hond. Deze plaatsen zijn allemaal minimaal 120 m2 groot en zijn voorzien van 10 Ampère stroomaansluiting, watertappunt, vuilwaterafvoer, tv aansluiting en wifi (beperkt). Kortom u komt niets tekort op onze kampeerplaatsen!

Kamperen met hond en ook eigen privé sanitair is mogelijk. Hiervoor reserveert u een kampeerplek met privé sanitair op veld Rif! Extra comfortabel want u heeft een eigen douche en toilet bij uw kampeerplek!

Kamperen met hond of liever een chalet huren?

Net als kamperen met hond is het ook mogelijk om een nette en moderne chalet te huren! Voorzien van alle gemakken. Er is een nette volledig ingerichte keuken, badkamer, toilet, 2-3 slaapkamers en veranda! Kortom in een chalet kunt u genieten van een heerlijk vakantie! We hebben in totaal 12 chalets waar huisdieren zijn toegestaan: chalet basic en chalet basic plus (deze is iets ruimer dan de basic). De velden waar deze verhuuraccommodaties zijn, zijn de velden Rif en Albatros.

Een basic maar comfortabele chalet voor maximaal 4 of 6 personen:

Een chalet die net wat ruimer is dan de chalet basic:

Wilt u meer weten over onze vijfsterren camping of wilt u eens langs komen? Dat kan! Stuur ons een mail (info@stoetenslagh.nl) of bel naar 0523 - 638 260!

Graag tot ziens tijdens kamperen met hond bij vakantiepark het Stoetenslagh!