Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
Elke dag een strandvakantie
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen met hond op een 5 sterren camping!

Kamperen met hond op camping het Stoetenslagh!

Kamperen met hond, dat is natuurlijk het allerleukste want de hond hoort helemaal bij het gezin! Dat snappen wij! Daarom mag uw hond natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw vakantie! Als u komt kamperen met hond op camping het Stoetenslagh zijn deze van harte welkom! Geniet van een heerlijke vakantie met uw gezin en uw hond(en)!

Op ons park:

  • Afkoeling voor uw hond: op veld Vis is een visvijver. Als er geen gasten aan het vissen zijn en de overige gasten hebben hier geen overlast van, dan mogen de honden gerust even afkoelen in de visvijver!
  • Uitlaten: via veld schelp kunt u met kleinere honden via een draaihek de camping verlaten. Ook is er een hondenlosloopveld tussen veld Orka en het voetbalveld.

Kamperen met hond op 5 sterren camping:

Op de velden Pelikaan, Walvis, Schelp, Meeuw, Rif en Vis kunt u kamperen met uw hond. Deze plaatsen zijn allemaal minimaal 120 m2 groot en zijn voorzien van 10 Ampère stroomaansluiting, watertappunt, vuilwaterafvoer, tv aansluiting en wifi (beperkt). Kortom u komt niets tekort op onze kampeerplaatsen!

Kamperen met hond en ook eigen privé sanitair is mogelijk. Hiervoor reserveert u een kampeerplek met privé sanitair op veld Rif! Extra comfortabel want u heeft een eigen douche en toilet bij uw kampeerplek!

Regels tijdens het kamperen met hond:

Honden zijn overal op het hoofd pad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Achter op veld Schelp zit een draaihek waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang. U kunt met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons park en geen overlast te verzorgen bij andere gasten.
Maar ook kunt u kamperen met hond in de huuraccommodatie die op veld RIF staan.

Wilt u meer weten over onze vijfsterren camping of wilt u eens langs komen? Dat kan! Stuur ons een mail (info@stoetenslagh.nl) of bel naar 0523 - 638 260!

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -