Zoover beoordelingen 8,0
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping! Kamperen met hond op een 5 sterren camping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Kampeerplaatsen vanaf 120 m2
  • Toegestaan in hoofdgebouw
  • Hondenuitlaatveld
  • Plekken aan de visvijver

Kamperen met hond op een 5 sterren camping!

Kamperen met hond op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Kamperen met hond, dat is natuurlijk het allerleukste want de hond hoort helemaal bij het gezin! Dat snappen wij! Daarom mag uw hond natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw vakantie! Als u komt kamperen met hond op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zijn deze van harte welkom! Geniet van een heerlijke vakantie met uw gezin en uw hond(en)!

Op ons park:

  • Uitlaten: via veld schelp kunt u met kleinere honden via een draaihek de camping verlaten. Ook is er een hondenlosloopveld tussen veld Orka en Zeehond.

Kamperen met hond op 5 sterren camping:

Op de velden Pelikaan, Walvis, Schelp, Schildpad en Rif kunt u kamperen met uw hond. Deze plaatsen zijn allemaal minimaal 100 – 120 m2 groot en zijn voorzien van 10 Ampère stroomaansluiting, watertappunt, vuilwaterafvoer, tv aansluiting en wifi (beperkt). Kortom u komt niets tekort op onze kampeerplaatsen!

Kamperen met hond en ook eigen privé sanitair is mogelijk. Hiervoor reserveert u een kampeerplek met privé sanitair op veld Rif! Extra comfortabel want u heeft een eigen douche en toilet bij uw kampeerplek!

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken. LET OP: de kampeerplaatsen staan onderaan de pagina!

Boek een kampeerplaats met hond

Regels tijdens het kamperen met hond:

Honden zijn overal op het hoofd pad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Achter op veld Schelp en Inktvis zit een draaihek waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang. U kunt met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons park en geen overlast te verzorgen bij andere gasten.
Maar ook kunt u een accommodatie huren met hond. Deze staan op veld Rif en Inktvis.

Wilt u meer weten over onze vijfsterren camping met hond of wilt u eens langs komen? Dat kan! Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com!

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Heerlijk genoten samen met mijn gezin! Prettige voorzieningen en prachtig om te zien hoe het animatieteam met de kinderen omgaat! - Christel uit Arnhem -