Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!
Elke dag een strandvakantie
Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!

Zoekt u een camping om te kamperen met kleine kinderen on Overijssel?

Kamperen met kleine kinderen in Overijssel kunt u uitstekend bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Deze 5 sterren ANWB camping heeft vele mogelijkheden en activiteiten om heerlijk te Kamperen met kleine kinderen in Overijssel. U kunt dus heerlijk vakantie gaan vieren, terwijl uw kinderen zich prima vermaken in onze Happy Fun Beach, of op 1 van de vele speeltoestellen die het park heeft! Het Stoetenslagh is namelijk een ontzetten leuk vakantiepark voor kinderen!

Waarom zijn wij geschikt om te kamperen met kleine kinderen in Overijssel?

Dit willen wij u graag vertellen! Ondanks dat Vakantiepark het Stoetenslagh zich richt op kinderen van allerlei leeftijden, is ons park ook uitermate geschikt voor kleine kinderen. Hieronder geven wij u graag een opsomming van de mogelijkheden om te kamperen met kleine kinderen in Overijssel:

  • Op elk veld van het park is een speeltoestel aanwezig
  • Bij de receptie op het strand bevindt zich een grote air trampoline
  • In onze Happy Fun Beach kunnen de kleintjes heerlijk knutselen en andere activiteiten doen met onze Fun Brigade!
  • Ook is er een springkussen aanwezig in de Happy Fun Beach tijdens het kamperen met kleine kinderen in Overijssel.
  • Daarnaast kunnen de kinderen in de zomermaanden prachtige creatieve zandkastelen bouwen bij onze recreatieplas.
  • En in ons overdekte zwembad hebben wij een speciaal gedeelte voor de kleine kinderen!
  • En natuurlijk zullen de kleintjes Joepie! ook ontmoeten, onze grote vriendelijke kikker!

Naast kamperen met kleine kinderen in Overijssel hebben wij ook verschillende accommodaties.

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de verschillende accommodaties die het park heeft. Dan helpen wij u hier graag mee! Het park heeft namelijk wel 10(!) Want naast kamperen met kleine kinderen in Overijssel bieden wij ook verschillende typen accommodaties. Voor meer informatie en het bekijken van de mogelijkheden hiervan, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over Accommodaties.

Liever telefonisch contact met 1 van onze medewerkers, dan kunt u bellen naar 0523 - 638 260. Of heeft u vragen die u graag wilt stellen? Mail ons dan via info@stoetenslagh.nl