Zoover beoordelingen 8,0
Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!
Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel! Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Overdekt zwembad
 • 5 ha recreatieplas
 • Activiteiten kinderen
 • Uniek indoor strand

Kamperen met kleine kinderen in Overijssel!

Zoekt u een camping om te kamperen met kleine kinderen on Overijssel?

Kamperen met kleine kinderen in Overijssel kunt u uitstekend bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Deze 5 sterren ANWB camping heeft vele mogelijkheden en activiteiten om heerlijk te Kamperen met kleine kinderen. U kunt dus heerlijk vakantie gaan vieren, terwijl uw kinderen zich prima vermaken in onze Happy Fun Beach, of op 1 van de vele speeltoestellen die het park heeft! Capfun het Stoetenslagh is namelijk een ontzetten leuk vakantiepark voor kinderen!

Waarom zijn wij geschikt om te kamperen met kleine kinderen in Overijssel?

Dit willen wij u graag vertellen! Ondanks dat vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zich richt op kinderen van allerlei leeftijden, is ons park ook uitermate geschikt voor kleine kinderen. Hieronder geven wij u graag een opsomming van de mogelijkheden om te kamperen met kleine kinderen:

 • Op elk veld van het park is een speeltoestel aanwezig
 • Bij de receptie op het strand bevindt zich een grote air trampoline
 • In onze Happy Fun Beach kunnen de kleintjes heerlijk knutselen en andere activiteiten doen met onze Fun Brigade!
 • Ook is er een springkussen aanwezig in de Happy Fun Beach tijdens het kamperen met kleine kinderen in Overijssel.
 • Daarnaast kunnen de kinderen in de zomermaanden prachtige creatieve zandkastelen bouwen bij onze recreatieplas.
 • En in ons overdekte zwembad hebben wij een speciaal gedeelte voor de kleine kinderen!
 • En natuurlijk zullen de kleintjes Joepie! ook ontmoeten, onze grote vriendelijke kikker!

Naast kamperen met kleine kinderen in Overijssel hebben wij ook verschillende accommodaties

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de verschillende accommodaties die het park heeft. Dan helpen wij u hier graag mee! Het park heeft namelijk wel 10(!) Want naast kamperen met kleine kinderen in Overijssel bieden wij ook verschillende typen accommodaties. Voor meer informatie en het bekijken van de mogelijkheden hiervan, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over Accommodaties.

Liever telefonisch contact met 1 van onze medewerkers, dan kunt u bellen naar 0523 - 638 260. Of heeft u vragen die u graag wilt stellen? Mail ons dan naar stoetenslagh@capfun.com.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -