Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand
Elke dag een strandvakantie
Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand

Wilt u kamperen met peuter in Hardenberg?

Met onze strandvakantie hebben wij veel de bieden om te  kamperen met peuter in Hardenberg. In het voor- en naseizoen is het ideaal om te kamperen met peuter in Hardenberg ideaal. Het is dan wat rustiger op onze camping, zodat kamperen met peuter in Hardenberg extra leuk is voor uw peuter. Daarnaast is vakantie meteen  peuter in het voor- of naseizoen extra voordelig voor uw portemonnee.

Gaat u kamperen met peuter in Hardenberg?

Er zijn veel faciliteiten voor u en uw peuter tijdens het kamperen in Hardenberg;

  • De 5ha grote recreatieplas, waar u heerlijk kunt zwemmen of zandkastelen bouwen
  • Het Carabisch overdekte zwembad, waarvan de watertemperatuur 29ºC is
  • Het indoor strand, waar uw peuter zich helemaal kan uitleven op het springkussen
  • De grote airtrampoline op het strand
  • Lekker spelen op het speeleiland

Kortom genoeg leuke dingen te doen, als u komt kamperen met peuter in Hardenberg!

Als u komt kamperen is hygiëne belangrijk. Onze toiletgebouwen worden dagelijks schoongemaakt, prettig voor u als u komt kamperen.

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of de herfstvakantie kunt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh genieten van mooie arrangementen en kunt u prima kamperen!

Kamperen met peuter in Hardenberg niets voor u?

Wilt u liever nog niet kamperen met uw peuter in Hardenberg, maar wel genieten van een heerlijke vakantie? U kunt bij ons ook een chalet huren, waarin u met uw gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie. Wat dacht u van een luxe chalet, met twee badkamers. Of reserveer een luxe kampeertent of tentlodge, zo heeft u het idee dat u toch gaat kamperen. De kampeertenten en tentlodges zijn volledig ingericht met slaapkamers en keuken, ook wel glamping genoemd. Alle luxe van thuis en toch het gevoel van kamperen. Ook kunt u er voor kiezen een chalet te huren. Wij bieden verschillende type chalets aan, van basic tot de luxe!