Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand
Boeken

Reserveren

t/m
  • kamperen direct aan het strand
  • Overdekt zwembad
  • Overdekt strand
  • Spelen met zand en water

Kamperen met peuter in Hardenberg aan het strand

Wilt u kamperen met peuter in Hardenberg?

Met onze strandvakantie hebben wij veel de bieden om te  kamperen met peuter in Hardenberg. In het voor- en naseizoen is het ideaal om te kiezen voor een kampeervakantie met peuters. Het is dan wat rustiger op onze camping, zodat kamperen extra leuk is voor uw peuter. Daarnaast is vakantie meteen peuter in het voor- of naseizoen extra voordelig voor uw portemonnee.

Gaat u kamperen met peuter in Hardenberg?

Er zijn veel faciliteiten voor u en uw kinderen tijdens uw verblijf:

  • De 5ha grote recreatieplas, waar u heerlijk kunt zwemmen of zandkastelen bouwen
  • Het Carabisch overdekte zwembad, waarvan de watertemperatuur 29ºC is
  • Het indoor strand, waar uw peuter zich helemaal kan uitleven op het springkussen
  • Lekker spelen op het speeleiland

Kortom genoeg leuke dingen te doen, als u komt kamperen in Hardenberg!

Als u komt kamperen is hygiëne belangrijk. Onze toiletgebouwen worden dagelijks schoongemaakt, prettig voor u als u komt kamperen.

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of de herfstvakantie kunt u bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh genieten van mooie arrangementen en kunt u prima kamperen!

Kamperen met peuter in Hardenberg niets voor u?

Wilt u liever nog niet kamperen met uw peuter in Hardenberg, maar wel genieten van een heerlijke vakantie? U kunt bij ons ook een chalet huren, waarin u met uw gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie. Wat dacht u van een luxe chalet, met twee badkamers. Of reserveer een luxe kampeertent, zo heeft u het idee dat u toch gaat kamperen. De kampeertenten zijn volledig ingericht met slaapkamers en keuken, ook wel glamping genoemd. Alle luxe van thuis en toch het gevoel van kamperen. Ook kunt u er voor kiezen een chalet te huren. Wij bieden verschillende type chalets aan, van basic tot de luxe!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE