Kamperen op een tienercamping in Overijssel Kamperen op een tienercamping in Overijssel Kamperen op een tienercamping in Overijssel Kamperen op een tienercamping in Overijssel Kamperen op een tienercamping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Activiteiten voor tieners
  • in zomervakantie een Aquapark
  • Elke avond chillen in de Box
  • Indoor strand met beachvolleybal

Kamperen op een tienercamping in Overijssel

Waarom kamperen op een tienercamping in Overijssel?

Wanneer u komt kamperen op een tienercamping in Overijssel kunt u genieten van geweldige activiteiten, faciliteiten en voorzieningen. Niemand zal zich vervelen tijdens een vakantie bij het Stoetenslagh! Er zijn vele activiteiten voor alle leeftijden. Natuurlijk is er ook een geweldig tienerprogramma tijdens het kamperen!

Wat bieden wij als u  komt kamperen op een tienercamping in Overijssel:

  • Tijdens de schoolvakantie is er elke avond iets te doen in de BOX
  • Maar ook is er met mooi weer veel actie op de recreatieplas
  • Bovendien zijn er vooral in de zomervakantie veel tieners op ons park
  • Daarnaast is er in het indoorstrand altijd iets te beleven of te doen
  • Kortom mocht je met je ouders op vakantie gaan, is dit de plek om naar toe te gaan!

De leukste vakantie beleeft u tijdens kamperen op een tienercamping in Overijssel!

Tijdens het kamperen op een tienercamping kunt je ook lekker zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema. Bovendien kunt u ook heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas, als het weer het toelaat! Natuurlijk kunt u hier ook zonnen op het strand of glijden van de waterglijbanen of Tubby Splash. Je beleeft bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh een gezellige strandvakantie in Overijssel. Kom bij ons kamperen en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Natuurlijk heeft u tijdens het kamperen op een tienercamping in Overijssel een mooie en ruime kampeerplaats. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120m2 met tv aansluiting, riool en watertappunt. Bovendien kunt u ook aan het water kamperen of op ruime velden. Naast kamperen kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod accommodatie die wij te huur aanbieden!

Kom daarom kamperen op de tienercamping: Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh elke dag een strandvakantie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE