Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel Kamperen op tienercamping in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen op tienercamping in Overijssel

Waarom kamperen op tienercamping?

Wanneer u komt kamperen op tienercamping het Stoetenslagh kunt u genieten van geweldige activiteiten, faciliteiten en voorzieningen. Niemand zal zich vervelen tijdens het kamperen bij het Stoetenslagh! Er zijn vele activiteiten voor alle leeftijden. Natuurlijk is er ook een geweldig tienerprogramma tijdens het kamperen op tienercamping het Stoetenslagh! Het animatieteam is alleen tijdens de schoolvakanties aanwezig.

U zult genieten van leuke activiteiten als sport en spelactiviteiten, shows, musicals, karaoke, talentenjachten, of bingo en nog veel meer. Bovendien is er speciaal voor de tieners een eigen ruimte. Zij kunnen hier tijdens het kamperen op tienercamping het Stoetenslagh leeftijdsgenoten ontmoeten, poolen, darten en samen zijn.

Bovendien is de Box in de avond een gezellige disco waar de tieners tot middernacht kunnen zijn. Dit maakt kamperen op tienercamping het Stoetenslagh nog leuker! Uw tieners hoeven zich dus geen minuut te vervelen. Ook is er namelijk een activiteiten programma speciaal voor tieners met leuke sportactiviteiten, spellen en nog veel meer. Ook worden er outdooractiviteiten georganiseerd met kanoën, survival en lasergamen.

De leukste vakantie beleeft u tijdens kamperen op tienercamping het Stoetenslagh!

Tijdens het kamperen kunt u ook lekker zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema. Bovendien kunt u ook heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas. Natuurlijk kunt u hier ook zonnen op het strand of glijden van de waterglijbanen of Tubby Splash. U beleeft bij Vakantiepark het Stoetenslagh een gezellige strandvakantie in Overijssel. Kom kamperenbij het Stoetenslagh en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Natuurlijk heeft u tijdens het kamperen op de tienercamping het Stoetenslagh een mooie en ruime kampeerplaats. U heeft een plaats van minimaal 120m2 met tv aansluiting, riool en watertappunt. Bovendien kunt u ook aan het water kamperen of op ruime velden. Honden zijn op onze camping als u kont kamperen of komt huren!

Kom kamperen op tienercamping het Stoetenslagh!