Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie!
Elke dag een strandvakantie
Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie! Kamperen aan het strand in de zomervakantie!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kamperen aan het strand in de zomervakantie!

Wilt u kamperen zomervakantie maar bent u nog op zoek naar de allerleukste camping?

Kamperen zomervakantie is echt de moeite waard bij vakantiepark het Stoetenslagh! Geniet van een verrassende strandvakantie in Overijssel! Met onze 5 sterren voorzieningen bieden wij elk wat wils, weer of geen weer altijd een strandvakantie.

Waarom is een vakantie bij ons vakantiepark het allerleukst:

  • Er is een recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand!
  • In de recreatieplas zijn 2 waterglijbanen en de Tubby Splash!
  • Er is een uniek indoor strand! Hier zijn beachvolleybal velden, klim palmbomen en een gezellige horeca!
  • Er zijn activiteiten voor alle leeftijden! Dit zijn superleuke uitdagende en sportieve activiteiten!
  • Geniet van heerlijke tapasgerechten, menu’s, luxe tosti’s en pizza’s!
  • Ook is er een uniek overdekt zwembad met kiezelstrand.

Kamperen zomervakantie: geniet van het mooie zomerse weer, lekker barbecueën, een drankje op het terras, heerlijk uit eten en genieten met het hele gezin en vrienden. U beleeft het allemaal bij vakantiepark het Stoetenslagh.

Boek gelijk en kom kamperen zomervakantie!

Ook kunt u op ons vakantiepark genieten van de vakantie op ruime kampeerplaatsen. Al onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2! U heeft bij elke kampeerplaats 10 ampère stroom, watertappunt, vuilwaterafvoer, tv aansluiting en gratis WIFI (beperkt). Bovendien kunt u een unieke vakantie beleven op een kampeerplaats direct aan het water van de recreatieplas. Neemt u een huisdier mee tijdens het kamperen zomervakantie? Dat kan op de daarvoor bestemde velden! Er is voor iedereen een geschikte vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Ook de leukste activiteiten tijdens kamperen zomervakantie!

Om uw vakantie nog leuker te maken is er natuurlijk een super leuk animatie team die uw kinderen en tieners vermaken met geweldige activiteiten! U kunt hierbij denken aan sportieve en uitdagende activiteiten voor jong en oud! Ook is er iedere avond (alleen tijdens de vakantieperiodes) disco in tienerruimte de Box. Maar ook kan iedereen terecht in de Happy Fun Beach