Zoover beoordelingen 8,0
Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip!
Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip! Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Wij zijn winnaars van de Kids Zwemparadijs tip!

Ook in 2018 zijn we de winnaar voor de Kids zwemparadijs Tip categorie Zwemvijver!

Ook dit betekent dat wij een geweldige recreatieplas hebben! Hier kunt u heerlijk zwemmen en genieten op het strand. Bedankt voor het stemmen! Een recreatieplas is en blijft natuur en is niet zo te beheersen als een zwembad, maar het lukt ons, om dit goed beheersbaar te houden. Dit doen we door middel van verschillende waterfonteinen, hierdoor voeren koud water en lucht aan de recreatieplas waardoor blauwalg en andere vervelende zaken minder kans krijgen.
Uiteraard zijn we blij met deze erkenning en wij hopen dat u deze mening deelt! Wij zijn in ieder geval hier trots op, hieronder een deel van het persbericht van Kids zwemparadijs Tip.

Volgens de Kids Zwemparadijs Tip

Winnaars Nederland, Duitsland & België

  • aquapark:                                           Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • subtropisch zwemparadijs:            Landal het Vennebos
  • overdekt zwembad:                         Hof van Saksen
  • waterspeeltuin:                                 Sprookjescamping
  • zwemvijver:                                       Vakantiepark Het Stoetenslagh

 

Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk 2017

Ook is waterpret op het vakantie adressen erg populair bij de vakantiekeuze voor gezinnen. Door, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk uit.

Uit het aanbod van reizen in Nederland, Duitsland of België is per categorie een top vijf geselecteerd op basis van waterpret. Aanwezigheid van faciliteiten zoals waterglijbanen, waterspeeltoestellen of watersporten.  Wij bieden dan ook 2 waterglijbanen en een TubbySplash aan. Daarnaast een pirateneiland of een Airtrampoline En in de maanden juli en augustus een aquapark en natuurlijk een indoor strand.

Ook zijn alle kindvriendelijke vakantieadresjes met een eigen aquapark of in de buurt van een aquapark beoordeeld. Voor beide categorieën zijn er vijf adresjes onderscheiden met het Kids Zwemparadijs Tip!   Ook is er oer categorie vervolgens door het publiek  een ultieme winnaar gekozen door te stemmen op de Kids Zwemparadijs Tip!