Prachtige kindercamping in Overijssel! Prachtige kindercamping in Overijssel! Prachtige kindercamping in Overijssel! Prachtige kindercamping in Overijssel! Prachtige kindercamping in Overijssel!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Alles voor de kids!
  • Veel voorzieningen
  • Heerlijke strandvakantie!
  • Zowel in- als outdoor plezier

Prachtige kindercamping in Overijssel!

Op zoek naar een kindercamping in Overijssel met veel voorzieningen?

Kijk dan snel eens verder, vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is namelijk dé leukste kindercamping in Overijssel! Het park bevindt zich in het mooie Vechtdal Overijssel, dus er is voldoende vertier! Daarnaast heeft het park ontzettend veel voorzieningen, dus zowel u als uw kinderen zullen zich niet vervelen!

Wat is er allemaal te beleven op onze kindercamping in Overijssel:

  • Super leuke activiteiten voor alle leeftijden!
  • U kunt heerlijk zwemmen in ons unieke overdekte zwembad.
  • Daarnaast is er een grote recreatieplas van 5 hectare met zandstrand.
  • Kom naar het indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca!
  • Maar ook een een gezellig restaurant met heerlijke en verrassende gerechten!
  • Ook kunt u een avondje bowlen of boogschieten!

U kunt bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kamperen, een chalet huren of ga voor een luxe kampeertent! Er is voor iedereen een passende vakantie!  Resesrveer nu bij onze camping in Hardenberg!

Reserveren

ANWB kindercamping

Stoetenslagh mag zich met recht een van de betere kindercampings noemen. Tijdens de beoordeling van de ANWB hebben wij namelijk opnieuw gescoord op verschillende punten die belangrijk zijn voor een top camping, zoals speelgelegenheid, zwemgelegenheid, animatieprogramma’s maar zeker ook de veiligheidseisen die hierbij horen.

Wij werken er bij Stoetenslagh dagelijks hard voor om onze bezoekers een fijne en onvergetelijke vakantie te bezorgen. De kinderen in het bijzonder, en daarom zijn wij erg blij dat wij ons een van de beste kindercampings mogen noemen!

Een uniek en onvergetelijke vakantie op onze kindercamping in Overijssel!

Bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh hoeven kinderen en tieners zich niet te vervelen! Veel speeltoestellen, een indoor strand en tienerruimte de Box. Bovendien is er op onze kindercamping Overijssel een recreatieplas met maar liefst twee waterglijbanen. En de Tubby Splash; een glijbaan van 25 meter lang waar je met een band vanaf gaat. Daarnaast ligt er in de maanden juli en augustus een groot aquapark op de plas. Daarnaast is er ook een super leuk en uitgebreid activiteiten programma met vele sportieve en uitdagende activiteiten, georganiseerd door onze enthousiaste Funbrigade!

Met al deze voorzieningen en activiteiten voor uw kinderen op de kindercamping Overijssel. Kunt u genieten van een heerlijke en ontspannen vakantie op bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de voorzieningen en activiteiten die wij u kunnen bieden?
Mail stoetenslagh@capfun.com of bel 0523 - 638 260!

Leuk vakantiepark met prima faciliteiten! En veel vermaak voor de kinderen. complimenten voor het leuke en enthousiaste animatieteam!! - Familie Smit -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE