Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten
Elke dag een strandvakantie
Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Kindercamping in Overijssel met vele faciliteiten

Zoekt u een kindercamping Overijssel met vele leuke activiteiten?

Boek uw vakantie bij de kindercamping Overijssel,  het Stoetenslagh! Geniet van de beste voorzieningen, super leuke activiteiten en een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel! Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk genieten met uw gezin! Genieten van mooi weer, lekker eten, gezelligheid, leuke activiteiten, samen barbecueën en heerlijk zwemmen. U beleeft het allemaal op onze kindercamping Overijssel!

Wat is er allemaal te beleven op onze kindercamping Overijssel:

  • Super leuke activiteiten voor alle leeftijden!
  • U kunt heerlijk zwemmen in ons unieke overdekte zwembad.
  • Daarnaast is er een grote recreatieplas van 5 hectare met zandstrand.
  • Kom naar het indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca!
  • Maar ook een een gezellig tapasrestaurant met heerlijke en verrassende gerechten!
  • Ook kunt u een avondje bowlen of boogschieten!

Reserveer direct! U kunt bij vakantiepark het Stoetenslagh kamperen, een chalet huren of ga voor een luxe kampeertent! Er is voor iedereen een passende vakantie!

Boek gelijk uw vakantie!

Een uniek en onvergetelijke vakantie op onze kindercamping Overijssel!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh hoeven kinderen en tieners zich niet te vervelen! Er zijn onder andere trampolines, beachvolleybalvelden, een pannaveld. Veel speeltoestellen, indoor strand, tienerruimte de Box. Bovendien is er op onze kindercamping Overijssel een recreatieplas met maar liefst twee waterglijbanen. En de Tubby Splash; een glijbaan van 25 meter lang waar je met een band vanaf gaat. Daarnaast ligt er in de maanden juli en augustus een groot aquapark op de plas. Daarnaast is er ook een super leuk en uitgebreid activiteiten programma met vele sportieve en uitdagende activiteiten, georganiseerd door onze enthousiaste Funbrigade!

Met al deze voorzieningen en activiteiten voor uw kinderen op de kindercamping Overijssel. Kunt u genieten van een heerlijke en ontspannen vakantie op bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de voorzieningen en activiteiten die wij u kunnen bieden?
Mail info@stoetenslagh.nl of bel 0523 - 638 260!

Ook staan wij u graag te woord! Natuurlijk kunt u ook gerust een keer langs komen om een kijkje te nemen op onze kindercamping Overijssel.