Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland!
Elke dag een strandvakantie
Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland! Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Genieten van een heerlijke kinder vakantie in Nederland!

Bent u op zoek naar de allerleukste kinder vakantie Nederland?

Een park waar u en uw gezin kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie? Onze kinder vakantie Nederland is de beste keuze voor gezinnen met kinderen en tieners! Dankzij onze vijf sterren voorzieningen, super leuke en uitdagende activiteiten en uitgebreide aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen wordt het een vakantie om nooit te vergeten!

Waarom kiest u voor ons vakantiepark:

  • Grote recreatieplas van 5 hectare met waterglijbanen, Tubby Splash en zandstrand
  • Ook een uniek indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca
  • Overdekt zwembad, geheel in strandthema. Er is namelijk een kiezelstrand!
  • Uitdagende activiteiten voor zowel onze kleinste gasten als de tieners (tijdens de schoolvakanties)!
  • Tevens zijn er zijn twee bowlingbanen en twee boogschietbanen
  • Maar ook een sfeervol tapasrestaurant met heerlijke tapas gerechten!
  • In de maanden juli en augustus een aquapark op het water!

Boek gelijk uw vakantie!

Bij het Stoetenslagh boekt u een onvergetelijke kinder vakantie Nederland!

Wanneer u kiest voor een kinder vakantie Nederland bij vakantiepark het Stoetenslagh kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden! Wij bieden verschillende type chalets, luxe kampeertenten, of onze mooie tentlodges en natuurlijk vele kampeerplaatsen.

Dan kunt u kiezen voor prachtige kampeerplaatsen aan het water voor een verrassende strandvakantie. Natuurlijk kunt u ook op een prachtig ruim veld staan. Er zijn velden waar honden zijn toegestaan en huisdier vrije velden. U kunt tegen € 20,00 voorkeurskosten een kampeerplek vast laten leggen, wanneer u voorkeur heeft voor een bepaalde plek. Dan staat u gegarandeerd op de kampeerplaats van uw voorkeur!

De leukste kinder vakantie Nederland boekt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een kinder vakantie Nederland. Een kinder vakantie Nederland is leuk voor het hele gezin. Er zijn vele activiteiten voor jong en oud. Ook voor tieners is er veel te beleven. Boek een geweldige kinder vakantie Nederland. U beleeft hier een onvergetelijke vakantie met veel activiteiten en voorzieningen. Bekijk ons aanbod en boek!

Wilt u meer weten over een kinder vakantie Nederland bij Vakantiepark het Stoetenslagh? Kom gerust een keer een kijkje nemen of neem contact op met ons. Mail naar info@stoetenslagh.nl of bel naar 0523 - 638 260 We staan u graag te woord!