Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen
Elke dag een strandvakantie
Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Een ontzettend leuke vakantie Nederland met kinderen

Bent u op zoek naar een leuke vakantie Nederland met kinderen?

U bent bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres. U zult nergens zo’n leuke vakantie in Nederland met uw kinderen beleven als bij het prachtige Vechtdal Overijssel. Er is veel te doen en veel te beleven bij ons vakantiepark. Er zijn op het park geweldige activiteiten en voorzieningen voor alle leeftijden. Hierdoor wordt uw vakantie Nederland met kinderen nog leuker en zult u een onvergetelijke vakantie beleven op onze camping met binnen zwembad!

Tijdens uw vakantie in Nederland met uw kinderen kunt u met het hele gezin genieten van geweldige sport- en spelactiviteiten. Er wordt veel georganiseerd dus u zult zich geen moment vervelen. Daarnaast zijn er ook vele voorzieningen die uw vakantie in Nederland met uw kinderen tot een groot succes maken. U kunt namelijk heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash. Ook is er een prachtig binnen zwembad, aangekleed in strandthema, bowlingbanen, boogschietbanen, twee restaurants en vele speeltoestellen. En natuurlijk het unieke indoorstrand, eigenlijk te veel om op te noemen.

De leukste vakantie Nederland met kinderen!

Er is veel mogelijk tijdens een vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh. U kunt heerlijk kamperen op de prachtig ruime comfort- of kampeerplaatsen met privé sanitair. Al deze kampeerplaatsen zijn mooi ruim en hebben alle gemakken bij de plaats. En zijn allemaal op ruime kampeervelden gesitueerd, daardoor is er  veel ruimte voor sprot en spel en staan er op elk veld speeltoestellen. Bovendien hoeft u tijdens uw vakantie Nederland met kinderen nooit ver te lopen naar het sanitairgebouw. Hierdoor beleeft u een comfortabele vakantie Nederland met kinderen. Naast kampeerplaatsen bieden wij ook prachtige accommodaties aan. U kunt bij ons ook chalets en stacaravans huren. Deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U zult tijdens uw vakantie Nederland met kinderen niets te kort komen.

Bent u geïnteresseerd in een vakantie Nederland met kinderen bij Vakantiepark het Stoetenslagh? Boek dan snel uw vakantie. Natuurlijk kunt u ook eerst even komen kijken op ons park voordat u een beslissing neemt. U bent van harte welkom!