Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel!

Onze kindercamping in Vechtdal Overijssel is een mooie en ruime camping.

Met een grote recreatieplas en vele voorzieningen voor kinderen.  Ook kunt u op onze kindercamping Vechtdal Overijssel terecht met het hele gezin. Heeft u jonge kinderen of tieners? Geen probleem er is een leuk programma voor de kleintjes. Ook voor de tieners heeft onze kindercamping Vechtdal in het Overijssel leuke activiteiten. Ook hebben zij een eigen plek in ‘de Box’ wat in de avond wordt omgetoverd tot discotheek. Zij kunnen hier leeftijdsgenoten ontmoeten en de tijd van hun leven hebben!

Op onze kindercamping kunt u lekker zwemmen in ons overdekte zwembad maar ook kunt lekker een avondje bowlen en boogschieten. U beleeft bij onze kindercamping een zorgeloze vakantie. Zoals men zegt: wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook. Dit is op onze 5 sterren kindercamping in het Vechtdal Overijssel zeker het geval! Kinderen zullen zeker plezier hebben op onze kindercamping Vechtdal Overijssel. Ook hebben wij een uniek indoor strand in het Overijsselse Vechtdal

De leukste kindercamping, Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Wij bieden een uitgebreid activiteitenprogramma en veel activiteiten waar u en uw kinderen zeker van zullen genieten! Kom ook bij onze gezellige spelavonden waar u kunt genieten van gezellige spellen voor het hele gezin. Een strandvakantie in het Vechtdal Overijssel is uniek en geeft u een bijzondere vakantie beleving. Ons vakantiepark heeft vele voorzieningen waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. De toiletgebouwen zijn mooi, ruim en niet te vergeten: schoon! U komt bij kindercamping niets tekort! In de ochtend kunt u heerlijke verse broodjes en koffie halen in de winkelcorner. Ook kunt u hier de benodigde dingen en artikelen kopen waardoor u niets tekort komt! Voor een grotere winkel of supermarkt kunt u in Slagharen op 4 km van het park terecht.

Kom naar onze kindercamping, vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE