Zoover beoordelingen 8,0
Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel!
Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel! Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Mooie en ruime kindercamping in het Vechtdal Overijssel!

Onze kindercamping in Vechtdal Overijssel is een mooie en ruime camping.

Met een grote recreatieplas en vele voorzieningen voor kinderen.  Ook kunt u op onze kindercamping Vechtdal Overijssel terecht met het hele gezin. Heeft u jonge kinderen of tieners? Geen probleem er is een leuk programma voor de kleintjes. Ook voor de tieners heeft onze kindercamping Vechtdal in het Overijssel leuke activiteiten. Ook hebben zij een eigen plek in ‘de Box’ wat in de avond wordt omgetoverd tot discotheek. Zij kunnen hier leeftijdsgenoten ontmoeten en de tijd van hun leven hebben!

Op onze kindercamping in het Vechtdal Overijssel kunt u lekker zwemmen in ons overdekte zwembad maar ook kunt lekker een avondje bowlen en boogschieten. U beleeft bij onze kindercamping Vechtdal Overijssel een zorgeloze vakantie. Zoals men zegt: wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook. Dit is op onze 5 sterren kindercamping in het Vechtdal Overijssel zeker het geval! Kinderen zullen zeker plezier hebben op onze kindercamping Vechtdal Overijssel. Ook hebben wij een uniek indoor strand in het Overijsselse Vechtdal

De leukste kindercamping in Vechtdal Overijssel, Vakantiepark het Stoetenslagh!

Wij bieden een uitgebreid activiteitenprogramma en veel activiteiten waar u en uw kinderen zeker van zullen genieten! Kom ook bij onze gezellige spelavonden waar u kunt genieten van gezellige spellen voor het hele gezin. Een strandvakantie in het Vechtdal Overijssel is uniek en geeft u een bijzondere vakantie beleving. Ons vakantiepark heeft vele voorzieningen waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. De toiletgebouwen zijn mooi, ruim en niet te vergeten: schoon! U komt bij kindercamping Vechtdal Overijssel niets tekort! In de ochtend kunt u heerlijke verse broodjes en koffie halen in de winkelcorner. Ook kunt u hier de benodigde dingen en artikelen kopen waardoor u niets tekort komt! Voor een grotere winkel of supermarkt kunt u in Slagharen op 4 km van het park terecht.

Kom naar onze kindercamping Vechtdal Overijssel!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -