Zoover beoordelingen 8,0
Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!
Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandbelevenis
  • Veel activiteiten
  • Uniek kinderfeestje
  • Bowlingbanen

Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!

Kinderfeestje in Dedemsvaart in ons indoor strand!

Beslis zelf wat uw kind wilt doen op zijn/haar kinderfeestje in Dedemsvaart en u krijgt het beste feest ooit! Alle activiteiten vinden plaats bij de Happy Fun Beach, dit is onderdeel van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh. Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren vakantiepark, daarmee word bedoeld dat de voorzieningen goed zijn op ons park. De ligging is ook ideaal op 8 km van Dedemsvaart en van Hardenberg ook. Een geweldige locatie voor een kinderfeestje in Dedemsvaart met veel overdekte mogelijkheden.

LET OP: kinderfeestjes zijn mogelijk van april tot en met oktober m.u.v. de feestdagen en schoolvakanties. Tijdens de wintermaanden zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.

De activiteiten die u kunt kiezen voor uw kinderfeestje in Dedemsvaart bestaan onder ander uit  alles te boeken op de site Happy Fun Beach:

Bekijk de mogelijkheden en boek

Omdat ook aan de allerkleinsten is ook gedacht kunnen zij ook altijd bowlen, want onze bowlingbanen beschikken over bumpers. Zo kan iedereen een strike gooien zowel de volwassenen alsook de kinderen! Heeft uw kind aan 1 activiteit niet genoeg? Geen zorgen, u kunt meerdere activiteiten boeken voor uw kinderfeestje in Dedemsvaart. Combineer bijvoorbeeld het klimmen met boogschieten. Het boogschieten is voor kinderen vanaf 12 jaar, in verband met de kracht die hiervoor nodig is.

Kinderfeestje Dedemsvaart is volledig verzorgd!

Kinderfeestje in Dedemsvaart met alles er op en er aan.  Omdat wij zoveel mogelijkheden bieden kunt u beter op de website Happy Fun Beach kijken, daar staan alle mogelijkheden voor u opgesomd.
Het geven kinderfeestje Dedemsvaart is mogelijk van april tot en met oktober bij Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh.
Wanneer uw kind ervoor kiest om te gaan zwemmen in het overdekte zwembad, let er dan op dat er niet gezwommen kan worden tijdens de zwemlessen. Maar ook in de wintermaanden is dit helaas niet mogelijk. Maar uiteraard kan er tijdens een kinderfeestje in Dedemsvaart in de zomermaanden ook in de recreatieplas gezwommen worden met gebruik van de waterglijbanen en de Tubby Splash een unieke attractie voor de kinderen tijdens een kinderfeestje in Dedemsvaart.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -