Zoover beoordelingen 8,0
Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!
Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten! Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandbelevenis
  • Veel activiteiten
  • Uniek kinderfeestje
  • Bowlingbanen

Kinderfeestje Dedemsvaart met vele leuke activiteiten!

Kinderfeestje in Dedemsvaart in ons indoor strand!

Beslis zelf wat uw kind wilt doen op zijn/haar kinderfeestje in Dedemsvaart en u krijgt het beste feest ooit! Alle activiteiten vinden plaats bij de Happy Fun Beach, dit is onderdeel van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh. Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren vakantiepark, daarmee word bedoeld dat de voorzieningen goed zijn op ons park. De ligging is ook ideaal op 8 km van Dedemsvaart en van Hardenberg ook. Een geweldige locatie voor een kinderfeestje in Dedemsvaart met veel overdekte mogelijkheden.

LET OP: kinderfeestjes zijn mogelijk van april tot en met oktober m.u.v. de feestdagen en schoolvakanties. Tijdens de wintermaanden zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.

De kinderfeestjes van het Stoetenslagh op een rij:

Glow in the dark bowlingparty € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren, 1 uur bowlen (afhankelijk van het aantal kinderen 1 of 2 banen). Ook patat met kroket of frikandel, een ijsje en uiteraard een cadeautje voor de jarige.

Knutselfeest € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake om te versieren met lekkers en 1 uur knutselen. Daarna patat met kroket of frikandel met een ijsje na. Ook is er een cadeautje voor de jarige.

Een ander kinderfeestje in Dedemsvaart? Wat dacht je van:

Kids expeditie (10-) € 15,00 per kind (4 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, kampvuur met broodjes en knakworst. Daarna palmboom klimmen, knotshockey en Jenga. Daarna het spannende finalespel. Ook inclusief: patat met kroket of frikandel en een ijsje na. Er is een cadeautje voor de jarige.

Happy Fun party € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: zelf cake versieren met lekkers en onbeperkt veel ranja. 1 uur trefballen en palmboom klimmen. Daarna is er patat met een kroket of frikandel + een ijsje.  De jarige krijgt natuurlijk ook nog een cadeautje.

De kinderfeestje in Dedemsvaart voor kinderen van 10 jaar en ouder:

Kids expeditie (10+) € 15,00 per kind (4 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja drinken en een kampvuur met broodjes en knakworstjes. Palmboom klimmen en handboogschieten. Daarna Jenga en een spannend finalespel. Vervolgens patat met kroket of frikandel en natuurlijk een ijsje. De jarige krijgt ook nog een leuk cadeau.

Beach shoot out (10+) € 15,00 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja met wat lekkers erbij. 1 uur beach shoot out en vrij spelen. Daarna patat met kroket of frikandel en een ijsje. De jarige krijgt natuurlijk een leuk cadeau.

Beachgames (10+) € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren. De keuze uit een uur beachvolleybal, beachtennis of beachbadminton. Vervolgens patat met frikandel of kroket en een ijsje na. Voor de jarig is er ook nog een leuk cadeau.

Een van de kinderfeestjes reserveren? Bel  0523 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com

Kinderfeestje Dedemsvaart is volledig verzorgd!

Kinderfeestje in Dedemsvaart met alles er op en er aan.  Omdat wij zoveel mogelijkheden bieden kunt u beter op de website Happy Fun Beach kijken, daar staan alle mogelijkheden voor u opgesomd.
Het geven van een kinderfeestje is mogelijk van april tot en met oktober bij Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh.
Wanneer uw kind ervoor kiest om te gaan zwemmen in het overdekte zwembad, let er dan op dat er niet gezwommen kan worden tijdens de zwemlessen. Maar ook in de wintermaanden is dit helaas niet mogelijk. Maar uiteraard kan er tijdens een kinderfeestje in Dedemsvaart in de zomermaanden ook in de recreatieplas gezwommen worden met gebruik van de waterglijbanen en de Tubby Splash een unieke attractie voor de kinderen tijdens een kinderfeestje in Dedemsvaart.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -