Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel zand rondom strandbad
  • 2 glijbanen en een tubby splash
  • Uniek indoor strand
  • Veel activiteiten

Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal

Capfun het Stoetenslagh is zeker een kindvriendelijke 5 sterren camping

Gelegen in het Vechtdal Overijssel heb een mooie kindvriendelijke 5 sterren camping. Als kindvriendelijke camping bieden wij een unieke strandvakantie in Overijssel. Verrassend zeker, een strandvakantie in Overijssel, wie wil dit nu niet? Als 5 sterren camping moet je je onderscheiden van de vele 5 sterren campings in Overijssel! En dat lukt ons zeker met een 5 ha grote recreatieplas midden op de camping, waar de strandvakantie centraal staat. Zowel overdekt voor minder mooi weer als ook voor mooi weer buiten veel zand en water, wat wil je als kind nog meer. En zoals vaak gezegd wordt, wanneer de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook!

Onze kindvriendelijke 5 sterren camping biedt u veel:

Maar ook de ligging van onze kindvriendelijke 5 sterren camping is goed

Wij liggen direct aan verharde fietspaden die u door het prachtige Vechtdal leiden. Zo kunt u heerlijk fietsen langs “de Oldemeijer” en “de Sahara” maar uiteraard kunt u ook naar leuke pittoreske steden als Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen. Wij liggen in de driehoek van deze steden en zijn dus een mooie uitvalsbasis voor leuke dagtochten. Kortom veel te doen, maar ook actief kunt u zicht goed vermaken vanaf onze 5 sterren camping. In Ommen kunt een een boottocht maken op de Vecht. En in Hardenberg en Ommen kunt u kanoën op de Vecht.

Een kindvriendelijke 5 sterren camping in Hardenberg

Omdat wij op fiets afstand van Hardenberg liggen kunt u van deze voorzieningen gebruik maken. Zo heeft de gemeente Hardenberg een streekfunctie met daarbij behorende faciliteiten. Zoals een leuke stadskern met in de zomer veel activiteiten. Maar ook is er een bioscoop in Hardenberg. Daarnaast liggen we ook op fiets afstand van Ommen met leuke restaurantjes en een mooi uitzicht over de Vecht. Zeker de moeite waard om hier gebruik van te maken tijdens uw verblijf op onze camping.

 

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE