Zoover beoordelingen 8,0
Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal
Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel zand rondom strandbad
  • 2 glijbanen en een tubby splash
  • Uniek indoor strand
  • Veel activiteiten

Kindvriendelijke 5 sterren camping in het Vechtdal

Het Stoetenslagh is zeker een kindvriendelijke 5 sterren camping.

Gelegen in het Vechtdal Overijssel heb een mooie kindvriendelijke 5 sterren camping. Als kindvriendelijke 5 sterren camping bieden wij een unieke strandvakantie in Overijssel. Verrassend zeker, een strandvakantie in Overijssel, wie wil dit nu niet? Als kindvriendelijke 5 sterren camping moet je je onderscheiden van de vele 5 sterren campings in Overijssel! En dat lukt ons zeker met een 5 ha grote recreatieplas midden op de camping, waar de strandvakantie centraal staat. Zowel overdekt voor minder mooi weer als ook voor mooi weer buiten veel zand en water, wat wil je als kind nog meer.

Onze kindvriendelijke 5 sterren camping bied u veel:

Maar ook de ligging van onze kindvriendelijke 5 sterren camping is goed.

Wij liggen direct aan verharde fietspaden die u door het prachtige Vechtdal leiden. Zo kunt u heerlijk fietsen langs “de Oldemeijer” en “de Sahara” maar uiteraard kunt u ook naar leuke pittoreske steden als Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen. Wij liggen in de driehoek van deze steden en zijn dus een mooie uitvalsbasis voor leuke dagtochten. Kortom veel te doen, maar ook actief kunt u zicht goed vermaken vanaf onze kindvriendelijke 5 sterren camping. In Ommen kunt een een boottocht maken op de Vecht. En in Hardenberg en Ommen kunt u kanoën op de Vecht.

Een kindvriendelijke 5 sterren camping in Hardenberg

Omdat wij op fiets afstand van Hardenberg liggen kunt u van deze voorzieningen gebruik maken. Zo heeft de gemeente Hardenberg een streekfunctie met daarbij behorende faciliteiten. Zoals een leuke stadskern met in de zomer veel activiteiten. Maar ook is er een bioscoop in Hardenberg. Daarnaast liggen we ook op fiets afstand van Ommen met leuke restaurantjes en een mooi uitzicht over de Vecht. Zeker de moeite waard om hier gebruik van te maken tijdens uw verblijf op onze kindvriendelijke camping.

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -