Kindvriendelijke camping in Overijssel Kindvriendelijke camping in Overijssel Kindvriendelijke camping in Overijssel Kindvriendelijke camping in Overijssel Kindvriendelijke camping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • 5 ha recreatieplas
  • Veel voorzieningen
  • Gratis WIFI
  • Overdekt zwembad

Kindvriendelijke camping in Overijssel

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Overijssel?

Wij zijn een kindvriendelijke camping in Overijssel met 5 sterren. Maar ook met een unieke strandbelevenis in Overijssel. Zon, zand en water wie wil dit niet op een camping? Direct kamperen aan het water of een accommodatie huren aan het water, het is bij ons mogelijk. Wij bieden een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners. Het thema op ons park is dan ook strand!

Veel voorzieningen op onze kindvriendelijke camping in Overijssel

  • Naast de 5 ha grootte recreatieplas bieden we nog meer
  • Want een overdekt zwembad hoort er natuurlijk bij!
  • Maar ook een overdekt indoor strand.
  • Daarnaast in de maanden juli en augustus een Aquapark.

Zand en water op een kindvriendelijke camping in Overijssel

Op een kindvriendelijke camping is zand en water natuurlijk een een verrassende vakantie belevenis. Mooie witte zandstranden en veel water, zowel buiten als binnen. Maar ook veel speelvoorzieningen rondom de recreatieplas. Zo hebben we 2 waterglijbanen en een Tubby Splash. Bovendien verhuren wij kajaks en organiseren we activiteiten op en rond het water op de camping.

Overdekt zwembad op kindvriendelijke camping in Overijssel.

Daarnaast hebben we als echte kindvriendelijke camping uiteraard: een overdekt zwembad met het uniek strandthema. Zo ligt er rondom het zwembad grind in plaats van tegels. Maar ook staan er speelattributen voor de kleine kinderen. Maar ook is zijn er veel mogelijkheden om heerlijk te zitten en een boekje te lezen. Uiteraard is dit een uitkomst bij minder mooi weer tijdens uw vakantie. Naast een overdekt zwembad hebben we een uniek indoor strand van 1250 m2, hier kunt u heerlijk genieten een hapje en of drankje, maar worden ook veel activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om te beach volleyballen  of te beach tennissen. En wat dacht u van palmboom klimmen of voor de kleine kinderen een springkussen.

Kortom boek een verrassende vakantie bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

 

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE