Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping! Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping! Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping! Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping! Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Op 4km van attractiepark
  • ANWB 5 sterren camping
  • Verhuuraccommodaties
  • Overdekt zwembad

Lastminute dichtbij Slagharen en slapen op een 5 sterren camping!

Wilt u een lastminute dichtbij Slagharen boeken op een 5 sterren camping?

Omdat ons vakantiepark op slechts 4 km afstand van het attractiepark Slagharen  ligt. Boek daarom nu gelijk uw lastminute dichtbij Slagharen op ons Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Aangezien wij veel voorzieningen bieden tijdens uw verblijf en hierdoor een goede uitvalsbasis is voor een verblijf nabij attractiepark bij Slagharen.

Waarom hier overnachten voor een lastminute dichtbij Slagharen:

Tijdens uw lastminute boeking dichtbij Slagharen kunt u optimaal genieten van uw vakantie. U boekt bij ons een prachtige en moderne chalet of ruime kampeerplaats op een vakantiepark met 5 sterren voorzieningen. Een lastminute is zeker de moeite waard want op ons vakantiepark is veel te beleven en u kunt op de fiets naar het Attractiepark, waarvoor wij entreekaarten met korting verkopen. U kunt genieten van het geweldige activiteitenprogramma op ons park in het indoor strand.

Omdat voor jong en oud is er veel te beleven tijdens uw verblijf op ons park zijn wij mede hierdoor een goede optie voor een lastminute dichtbij Slagharen. De kleintjes kunnen samen met het activiteiten team leuke activiteiten doen zoals knutselen, spelletjes, sportactiviteiten of spannende avonturen beleven met Joepie en Bobby Beach. Ook de tieners kunnen tijdens uw verblijf op ons park veel beleven. Samen met het activiteiten team kunnen zij leuke sport- en spelactiviteiten doen, leeftijdsgenoten ontmoeten in de Box of samen poolen en darten. Ook kunnen de tieners  dansen in de discotheek, in de avond wordt de Box omgetoverd tot discotheek.

Geweldige lastminute dichtbij Slagharen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Nadat u naar Attractiepark Slagharen bent geweest kunt u heerlijk eten in ons tapas restaurant of een avondje bowlen. Laat u verrassen door de fantastische tapas gerechten en heerlijke menu’s. Door onze vele voorzieningen op ons park wordt uw lastminute nabij Slagharen compleet. Boek dus uw vakantie bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh en beleef een onvergetelijke vakantie.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE