Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping!
Elke dag een strandvakantie
Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping! Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Lastminute Slagharen en slapen op een 5 sterrren camping!

Wilt u een lastminute Slagharen boeken op een 5 sterren camping?

Omdat ons vakantiepark op slechts 4 km afstand van het attractiepark ligt. Boek daarom nu gelijk uw lastminute Slagharen bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Aangezien wij veel voorzieningen bieden tijdens uw verblijf en hierdoor een goede uitvalsbasis is voor een verblijf nabij attractiepark Slagharen

Tijdens uw lastminute boeking nabij Slagharen kunt u optimaal genieten van uw vakantie. U boekt bij ons een prachtige en moderne chalet of ruime kampeerplaats op een vakantiepark met 5 sterren voorzieningen. Een lastminute Slagharen is zeker de moeite waard want op ons vakantiepark is veel te beleven en u kunt op de fiets naar het Attractiepark, waarvoor wij entreekaarten met korting verkopen. U kunt genieten van het geweldige activiteitenprogramma op ons park in het indoor strand.

Omdat voor jong en oud is er veel te beleven tijdens uw verblijf op ons park zijn wij mede hierdoor een goede optie voor een lastminute Slagharen. De kleintjes kunnen samen met het activiteiten team leuke activiteiten doen zoals knutselen, spelletjes, sportactiviteiten of spannende avonturen beleven met Joepie en Bobby Beach. Ook de tieners kunnen tijdens uw verblijf op ons park veel beleven. Samen met het activiteiten team kunnen zij leuke sport- en spelactiviteiten doen, leeftijdsgenoten ontmoeten in de Box of samen poolen en darten. Ook kunnen de tieners tijdens de lastminute nabij Slagharen dansen in de discotheek, in de avond wordt de Box omgetoverd tot discotheek.

Geweldige lastminute Slagharen bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Een lastminute Slagharen is fantastisch want ons vakantiepark ligt op maar 4 km. afstand van Attractiepark Slagharen. Ga tijdens uw lastminute Slagharen gezellig een dagje naar het Attractiepark en stap in de vele attracties. Nadat u naar Attractiepark Slagharen bent geweest kunt u heerlijk eten in ons tapas restaurant of een avondje bowlen. Laat u verrassen door de fantastische tapas gerechten en heerlijke menu’s. Door onze vele voorzieningen op ons park wordt uw lastminute nabij Slagharen compleet. Boek dus uw vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een onvergetelijke vakantie.

Een lastminute Slagharen is een ervaring om nooit te vergeten!