Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand! Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand! Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand! Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand! Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Overdekt zwembad in Overijssel
  • 5 sterren voorzieningen
  • 5 ha grote recreatieplas
  • verrassende horeca

Leukste camping in Overijssel met zwembad en indoor strand!

Boek hier de leukste camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen!

Op de leukste camping in Overijssel zijn veel voorzieningen waar u en uw gezin van kunnen genieten. Ook heeft de leukste camping in een mooi overdekt zwembad. Hier kunnen uw kinderen zich uren vermaken! Maar ook kunt u met uw gezin heerlijk genieten rondom de recreatieplas. De kinderen zullen veel plezier hebben op ons vakantiepark want wij zijn een hele gave camping met ook een uniek indoor strand!

Omdat u wilt genieten van een onbezorgde en ook verrassende strandvakantie in Overijssel kiest u voor ons vakantiepark? Ons vakantiepark is een ANWB Top camping . Onze voorzieningen en faciliteiten zijn dan ook uitstekend en ons park is mooi en schoon. Als leukste camping bieden wij naast veel kampeerplaatsen ook diverse type verhuuraccommodaties. Heeft u geen caravan, tent of camper, geen probleem huur een chalet, luxe kampeertent of strandchalet.

U zult zeker niet teleurgesteld zijn op de leukste camping in Overijssel met zoveel voorzieningen:

  • Ten eerste een uniek overdekt zwembad
  • Daarnaast een overdekt strand met onder andere beachvolleybalvelden
  • Tevens bowlingbanen
  • activiteiten voor de Tieners
  • Maar ook een 5 ha grote recreatieplas
  • 3 waterglijbanen en Tubby Splash

Leukste camping in Overijssel met overdekt zwembad!

Daarom zullen uw kinderen ons de leukste camping vinden. Wij zijn een echte gezinscamping met aandacht voor het hele gezin. Of u nu tieners heeft of kleine kinderen, de leukste camping zijn wij! Kinderen kunnen onder andere leuke sport- en spelactiviteiten doen samen met het activiteitenteam. Voor elke leeftijdscategorie zijn er leuke activiteiten. Ook tieners zullen een geweldige tijd beleven op onze familiecamping. Zij kunnen onder andere terecht in ‘de Box‘. Zo kunnen wij in de gaten houden wie mag drinken en wie niet. Zo blijft het voor iedereen gezellig op de leukste camping.

Bent u geïnteresseerd in ons vakantiepark? Kom gerust een keer een kijkje nemen! We helpen u graag verder op onze leukste camping in Overijssel!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE