Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Leukste camping in Overijssel

Vakantiepark het Stoetenslagh is de leukste camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen!

Op de leukste ANWB topcamping zijn veel voorzieningen waar u en uw gezin van kan genieten. De leukste camping in Overijssel heeft een mooi overdekt zwembad. Hier kunnen uw kinderen zich uren vermaken! Ook kunt u met uw gezin heerlijk genieten rondom de recreatieplas. De kinderen zullen veel plezier hebben op ons vakantiepark want wij zijn de leukste camping met een uniek  indoor strand!

Omdat u wilt genieten van een onbezorgde en verrassende strandvakantie in Overijssel kiest u voor ons vakantiepark? Ons vakantiepark is een ANWB Top camping . Onze voorzieningen en faciliteiten zijn dan ook uitstekend en ons park is mooi en schoon. Wij bieden naast veel kampeerplaatsen ook diverse type verhuuraccommodaties. Heeft u geen caravan, tent of camper, geen probleem huur een chalet, luxe kampeertent of strandchalet. Door het aanbieden van veel activiteiten kunt u naast het activiteitenprogramma zelf bepalen of u dingen onderneemt of gewoon lekker van uw rust geniet!
U zult zeker niet teleurgesteld zijn in ons vakantiepark met zoveel voorzieningen:

  • overdekt zwembad
  • overdekt strand met o.a. beachvolleybalvelden
  • bowlingbanen
  • activiteiten voor de Tieners
  • 5 ha grote recreatieplas
  • 3 waterglijbanen en Tubby Splash

Leukste camping in Overijssel met overdekt zwembad!

Uw kinderen zullen ons vakantiepark de leukste camping in Overijssel vinden. Wij zijn een echte gezinscamping met aandacht voor het hele gezin. Of u nu tieners heeft of kleine kinderen, de leukste camping in Overijssel zijn wij! Kinderen kunnen leuke sport- en spelactiviteiten doen samen met het activiteitenteam. Voor elke leeftijdscategorie zijn er leuke activiteiten. Ook tieners zullen een geweldige tijd beleven. Zij kunnen terecht in ‘de Box’. Zo kunnen wij in de gaten houden wie mag drinken en wie niet. Zo blijft het voor iedereen gezellig op de leukste camping in Overijssel.

Bent u geïnteresseerd in ons vakantiepark? Kom gerust een keer een kijkje nemen! We helpen u graag verder op onze leukste camping in Overijssel!