Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren
Boeken

Reserveren

t/m
  • ANWB camping
  • Honden toegestaan
  • Ruim aanbod accommodaties
  • Boodschappen service

Luxe camping in Overijssel met ANWB 5 sterren

Luxe camping in Overijssel met overdekt zwembad

Onze luxe camping in Overijssel is voor jong en oud geschikt! Ook kunt u bij ons luxe camping in Overijssel kamperen direct aan het water met u caravan of in een strandchalet. Op onze camping vindt u een prachtige recreatieplas waar u en uw kinderen zich uren kunnen vermaken. Wij bieden een uniek aanbod voor gezinnen met kinderen en tieners. Een echte luxe camping voor zowel de kleine kinderen als ook voor de tieners een geslaagde vakantie!

Luxe camping in Overijssel, met een strandvakantie!

Hierdoor bieden wij veel mogelijkheden op onze luxe camping in Overijssel

U bent van alle gemakken voorzien, maar ook kunt u gebruik maken van de gratis WIFI op de camping. U kunt een chalet boeken met vaatwasser maar u kunt er ook voor kiezen luxe te kamperen in Overijssel met uw eigen caravan of tent. Kiest u voor onze luxe camping, maar dan ook voor glamping. Kies dan een verblijf in een luxe tent die van alle gemakken is voorzien. Neemt u uw eigen tent mee maar wilt u wel privé sanitair bij uw kampeerplaats?

Wij bieden vele mogelijkheden op onze luxe camping. Vakantiepark het Stoetenslagh biedt u alle mogelijkheid om luxe te kamperen met een uniek onderscheidend thema voor gezinnen met kinderen en tieners.  De camping is gelegen rondom een 5 ha. grote recreatieplas met “tubby splash” glijbaan en heeft een uniek overdekt  zwembad. U kunt bij ons luxe kamperen op een ANWB Top camping met eigen privé sanitair op de plaats, maar ook direct aan de recreatieplas.

Kom naar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh en beleef een unieke strandvakantie voor het hele gezin.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE