Zoover beoordelingen 8,0
Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping!
Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping! Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Het echte glamping gevoel!
  • Geschikt voor max. 5 personen
  • Houten veranda met picknickbank
  • Direct aan het water gelegen!

Luxe kampeertenten in Overijssel, echte glamping!

Informatie over de luxe kampeertenten in Overijssel aan het water!

De luxe kampeertenten in Overijssel zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Het is een verrassende luxe accommodatie aan het strand van de recreatieplas. Alle comfort van thuis, een eigen badkamer met wc en uiteraard ook een keuken. Maar ook gelegen op de mooiste plek van de camping, direct aan de recreatieplas. Een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners. Wilt u een echte strandvakantie beleven boek dan één van de luxe kampeertenten.

De luxe kampeertenten in Overijssel zijn voorzien van:

  • Twee slaapkamers. De ouder slaapkamer heeft een bed van 160 x 200 cm.
  • Maar in de overige slaapkamer staat een stapelbed met 3 slaapplaatsen van 80 x 200 cm.
  • Daarnaast een gezellige woonkamer en kleine keuken
  • Maar ook een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron in de luxe kampeertenten
  • Bovendien een nette badkamer en toilet
  • Evenals een prachtig overdekt terras met picknickbank en tuinstoelen

Omdat de  luxe kampeertenten  in Overijssel op het veld Flamingobeach staan, zijn ze direct aan het water gelegen. Bijzettentjes bij de chalet zijn helaas niet toegestaan en er ook mogen helaas ook geen huisdieren komen.

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken.

Tarieven en reserveren

Aanvullende informatie over de luxe kampeertenten in Overijssel

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 31,45 m2. Woonkamer oppervlakte: 16,05 m2

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen huren voor € 9,00 p.p. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Borg
U dient de accommodatie netjes, veegschoon en opgeruimd achter te laten. Ons schoonmaakteam controleert na uw vertrek de accommodatie. Indien deze naar behoren is achter gelaten ontvangt u binnen 14 dagen de waarborgsom per bank retour.

Voorkeur
De luxe kampeertenten  in Overijssel zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de chalets? U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site en natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie: 0523 - 638 260 of stoetenslagh@capfun.com.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Wij hebben een week gekampeerd in de luxe tent, met een kereltje van 7 jaar erbij. Wat een feestje! Kleine vermaakte zich opperbest, echt genoten. - Familie van de Wetering -