Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand!
Elke dag een strandvakantie
Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand! Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Heerlijk kamperen tijdens onze Joepiemaand!

Tijdens de Joepiemaand kunt u heerlijk kamperen!

Bent u op zoek naar een kampeerarrangement voor een maand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk een ontzettend leuk arrangement voor u! Het Joepiemaand arrangement is een hele maand genieten van ons park en de omgeving, heerlijk toch?

Wat zijn de voordelen van kamperen tijdens de Joepiemaand!

De Joepiemaand loopt van 12 juni 2019 tot 12 juli 2019, vlak voor de zomervakantie. Bent u dus niet verbonden aan deze vakantie, dan is dit arrangement ideaal voor u! Naast het kamperen zijn er op het park ook voldoende voorzieningen zoals:

Wat houdt het maandarrangement kamperen tijdens de Joepiemaand in?

Tijdens dit arrangement kunt u dus een hele maand genieten van onze camping. Het arrangement is zowel boekbaar voor een normale kampeerplaats als een kampeerplaats met privé sanitair, en ook huisdieren kunnen mee! Al onze kampeerplaatsen zijn tussen de 120 en 140 m2 groot en beschikken allemaal over 10A stroom, tv aansluiting en waterpunt. Daarnaast zijn er in totaal 5 toiletgebouwen aanwezig op het park, dus altijd een toilet en douche in de buurt! Het is mogelijk om op een veld te kamperen, maar wij hebben ook plaatsen aan het water beschikbaar!

De prijzen voor het arrangement zijn alsvolgt:

Joepiemaand arrangement comfort kampeerplaats: € 315,- op basis van 2 personen, exclusief borg energie.

Joepiemaand arrangement comfort kampeerplaats met privé sanitair: € 370,- op basis van 2 personen, exclusief borg energie en privé sanitair.

Elke extra persoon betaald €42,- voor de gehele periode en eventuele huisdieren kosten ook €42,- extra.

 

Nieuwsgierig naar dit maandarrangement kamperen? U mag altijd contact met ons opnemen via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We zijn op deze camping geweest van 30 juli tot 20 augustus. We hebben al na 3 dagen besloten om al voor volgend jaar te boeken. Wat een fantastische camping. - Familie Schroijen -