Zoover beoordelingen 8,0
Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • ANWB 5 sterren camping
  • Strandvakantie in Overijssel
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Voor gezinnen met kinderen

Contact met Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Vul hieronder uw vraag, opmerking of tips in!

Wanneer u onderstaand formulier invult zullen wij uw opmerkingen, vragen en/of tips binnen 24 uur beantwoorden.

Wij hebben geen brochure die wij u kunnen toesturen. U kunt onze tarieven via onderstaande link bekijken of op onze website via het ‘Online reserveren’.

LET OP: alleenreizende jongeren kunnen bij ons helaas niet boeken. Wij zijn een gezinscamping en dus niet voor groepen jongeren. Er moet een volwassene van minimaal 23 jaar aanwezig zijn.


Ook zullen wij de gegevens die u invult voor een informatie aanvraag voor Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh vertrouwelijk gebruiken. Daarom gebruiken wij deze alleen voor eigen reclame doeleinden. Bovendien heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om u uit te schrijven. Uiteraard zullen wij u niet spammen, want dit vinden wij namelijk zelf ook niet leuk!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -