Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Meimaand kamperen in Overijssel

Wilt u kamperen op een camping met veel activiteiten voor het hele gezin? Dat kan bij vakantiepark het Stoetenslagh! U kunt de hele meimaand kamperen tegen een aantrekkelijk tarief! Er is veel te doen en veel te beleven tijdens de meimaand. De meimaand bestaat namelijk uit vele vakantieperiodes: meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren! Dit betekent dus veel gezelligheid en veel activiteiten voor alle leeftijden tijdens het kamperen in mei!

U boekt de meimaand al vanaf €450,00 (inclusief 2 personen, exclusief €50,00 borg voor de elektra, €15,00 borg voor de douchesleutel en €55,00 voor extra personen)! Het meimaand arrangement loopt van 26 april t/m 30 mei.

Geniet van een verrassende strandvakantie tijdens het meimaand kamperen!

U beleeft bij Vakantiepark het Stoetenslagh een verrassende strandvakantie in Overijssel! Er is namelijk een prachtige recreatieplas van 5 ha. groot met daaromheen een zandstrand. U kunt heerlijk zwemmen en zonnen op ons vakantiepark. Is het iets minder mooi weer? U kunt ook zwemmen in het overdekte zwembad!

Naast de recreatieplas en het overdekte zwembad hebben we natuurlijk nog veel meer voorzieningen die uw vakantie onvergetelijk maken. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Indoor strand Happy Fun Beach met indoor beachvolleybal, springkussen en gezellige horeca
  • Tapas restaurant met heerlijke tapas en plateservice
  • Gezellige bar en terras
  • Bowling- en boogschietbanen
  • Maar ook een grote Airtrampoline
  • Natuurlijk ontbreekt een uitgebreid activiteitenprogramma niet!

Geweldig animatieprogramma voor jong en oud!

De meimaand kamperen met het hele gezin? U en uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. Bij vakantiepark het Stoetenslagh is er veel te doen. Voor de kleine kinderen is er een super leuk programma met sport en spel, knutselen, zingen, dansen en nog veel meer. Natuurlijk is er voor de oudere kinderen en voor de tieners ook een fantastisch programma. Er worden leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd zoals GPS tochten, Expeditie Robinson, Fort Boyard, spooktochten, disco of karaoke en nog veel meer! Kortom: vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark? Bel ons op 0523 - 638 260, we staan u graag te woord! U kunt ons natuurlijk ook mailen: info@stoetenslagh.nl of vraag een gratis brochure aan!