Zoover beoordelingen 8,0
Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel
Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel Meimaand kamperen in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
Let op: u kunt helaas nog niet online boeken. Om te boeken kunt u ons bellen of mailen.
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Meimaand kamperen in Overijssel

Een hele maand vakantie tijdens de meimaand, heerlijk toch?

Bent u van plan om op vakantie te gaan in de meivakantie, of twijfelt u nog over Hemelvaart? Waarom niet allebei! Bij het meimaand kamperen arrangement kunt u genieten wanneer u dat wilt, inclusief de meivakantie en Hemelvaart. U geniet bij Vakantiepark het Stoetenslagh van een verrassende strandvakantie in Overijssel! Wij beschikken namelijk over een prachtige recreatieplas van 5 ha. groot inclusief prachtig zandstrand. Is het weer wat minder? Dan kunt u nog altijd zwemmen in ons overdekte zwembad!

Naast de recreatieplas en het overdekte zwembad hebben we natuurlijk nog veel meer voorzieningen die uw vakantie onvergetelijk maken. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Indoor strand Happy Fun Beach met indoor beachvolleybal, springkussen en gezellige horeca
  • Tapas restaurant met heerlijke tapas en plateservice
  • Gezellige bar en terras
  • Bowling- en boogschietbanen
  • Maar ook een grote Airtrampoline
  • Natuurlijk ontbreekt een uitgebreid activiteitenprogramma niet!

Voordelig tijdens de meimaand kamperen!

Een ruime kampeerplek, een tweede thuis, gezellig op een veld en tal van voorzieningen.. Klinkt als muziek in uw oren toch? Het meimaand kamperen arrangement loopt van 24 april tot 25 mei 2020 en op basis van 2 personen betaalt u slechts 394,00 euro! Wilt u meer weten over dit arrangement, dan kunt u ons bellen of mailen.

Volop activiteiten tijdens het meimaand kamperen arrangement!

De meimaand kamperen met het hele gezin? U en uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. Bij vakantiepark het Stoetenslagh is er veel te doen. Voor de kleine kinderen is er een super leuk programma met sport en spel, knutselen, zingen, dansen en nog veel meer. Natuurlijk is er voor de oudere kinderen en voor de tieners ook een fantastisch programma. Er worden leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd zoals GPS tochten, Expeditie Robinson, kayakken, palmboom klimmen, spooktochten, disco of karaoke en nog veel meer! Kortom: vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark? Bel ons op 0523 - 638 260, we staan u graag te woord! U kunt ons natuurlijk ook mailen: info@stoetenslagh.nl of vraag een gratis brochure aan!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -