Een accommodatie in de Meivakantie huren? Een accommodatie in de Meivakantie huren? Een accommodatie in de Meivakantie huren? Een accommodatie in de Meivakantie huren? Een accommodatie in de Meivakantie huren?
Boeken

Reserveren

t/m
  • Ruim aanbod chalets
  • Verhuur aan de recreatieplas
  • Gratis WIFI
  • Veel overdekte voorzieningen

Een accommodatie in de Meivakantie huren?

Wilt u tijdens de meivakantie huren?

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is de beste keus als u in de meivakantie huren wilt. Wij bieden u vele mooi accommodaties met goede voorzieningen. Wij mogen met trots de titel Top camping dragen, wij hebben deze onderscheiding gekregen van de ANWB. Dit houdt in dat we, ook tijdens de meivakantie, geweldige voorzieningen en faciliteiten aanbieden.

Hieronder staan nog meer redenen waarom u de meivakantie bij ons moet vieren:

  • Ten eerste de 5 hectare grote recreatieplas met Tubby Splash en waterglijbanen
  • Maar ook een gezellig en sfeervol restaurant en mooi terras
  • Bovendien bowlingbanen en boogschietbanen, voor een gezellig avondje uit
  • Daarnaast een indoor strand met vele beach activiteiten
  • Net als een overdekt zwembad aangekleed in strandthema

Maar ook de meivakantie kunt u tegen een aantrekkelijk prijs bij ons boeken!

Wilt u in de meivakantie huren dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden het beste aanbod accommodaties om de meivakantie leuk te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze mooie chalets of ruime kampeerplaatsen. Natuurlijk zijn al onze accommodaties volledig ingericht en voorzien van een complete inventaris. U kunt kiezen voor verschillende type chalets. Er is voor iedereen een geschikte vakantie bij ons vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners!

Wilt u de meivakantie doorbrengen op een park met veel vermaak voor jong en oud? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een geweldig animatieprogramma met veel activiteiten.  In de meivakantie huren veel mensen een chalet op ons park. Dat betekent dus dat het erg gezellig is, er veel kinderen en tieners zullen zijn en u dus een geweldige vakantie beleeft met veel gezelligheid.

U kunt een chalet in de meivakantie huren of alleen even een weekendje weg. Onze chalets zijn prachtig ingericht en comfortabel. U heeft keuze uit verschillende type chalets. Er zijn ook chalets te boeken met vaatwasser, namelijk de chalet comfort, de luxe en de strandchalet. Wilt u een ruime maar goedkopere accommodatie om de meivakantie huren betaalbaar te maken boek een chalet basic!

Een chalet in de meivakantie huren is gegarandeerd een succes!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE