Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
Elke dag een strandvakantie
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Voordelige tarieven tijdens de meivakantie
  • Veel activiteiten voor kinderen en tieners
  • Ruime kampeerplaatsen, ook aan het water
  • Prachtige chalets met veel comfort

Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!

Vier uw meivakantie in Hardenberg!

Op zoek naar een park compleet gehuld in strandthema? Met een grote recreatieplas, vele voorzieningen en veel gezelligheid? Kom dan eens bij Vakantiepark het Stoetenslagh kijken! Tijdens uw meivakantie in Hardenberg komt u pas echt tot rust, en de kinderen spelen de hele week! Speciaal voor u hebben we de voordelen van de meivakantie in Hardenberg voor u een rijtje gezet:

  • Indoor strand met beachvolleybal, vele activiteiten, een klim palmboom, terras en horeca.
  • Veel 5 sterren voorzieningen, ook overdekt waardoor u altijd een verrassende strandvakantie beleeft!
  • Grote recreatieplas met waterglijbanen en zelfs een Tubby Splash!
  • Overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!

Meivakantie in Hardenberg, voordelig kamperen!

Tijdens de meivakantie in Hardenberg kunt u tegen een voordelig tarief heerlijk bij ons komen kamperen. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 120 en 140 m2 groot en beschikken over eigen waterpunt, 16A stroom en vuilwaterafvoer. Er zijn velden waar u samen met uw huisdier mag komen kamperen, maar er zijn ook huisdiervrije velden. Zo maakt u helemaal zelf de keuze! Klik op de onderstaande button voor meer informatie over de meivakantie in Hardenberg.

Meivakantie in Hardenberg, comfort in een accommodatie!

Heeft u liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Dan hebben wij ook verschillende accommodaties beschikbaar in de meivakantie in Hardenberg! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen, en van basic tot luxe. Nieuwsgierig naar de indeling en prijzen van de verschillende accommodaties? Klik dan snel op de onderstaande button!

Liever nog langer genieten van ons park?

Dat kan! Wij hebben namelijk ook een meimaand arrangement op het park. U mag dan komen kamperen van 26 april tot 3 juni en op basis van 2 personen betaald u dan slechts 375 euro! Voor meer informatie over het meimaand arrangement klikt u hier.

Voor vragen of boekingen kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens!