Zoover beoordelingen 8,0
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Voordelige tarieven
  • Veel activiteiten
  • Kamperen aan het water
  • Prachtige chalets

Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!

Vier uw meivakantie in Hardenberg!

Op zoek naar een park compleet gehuld in strandthema? Met een grote recreatieplas, vele voorzieningen en veel gezelligheid? Kom dan eens bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kijken! Tijdens uw meivakantie in Hardenberg komt u pas echt tot rust, en de kinderen spelen de hele week! Speciaal voor u hebben we de voordelen van de meivakantie in Hardenberg voor u een rijtje gezet:

  • Ten eerste de 5 ha grote recreatieplas met waterglijbanen en zelfs een Tubby Splash!
  • Indoor strand met beachvolleybal, vele activiteiten, een klim palmboom, terras en horeca.
  • Maar ook veel voorzieningen, ook overdekt waardoor u altijd een verrassende strandvakantie beleeft!
  • Daarnaast een Overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Ook een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!

Meivakantie arrangement, er lekker tussen uit met uw gezin.

Tijdens de meivakantie in Hardenberg kunt u tegen een voordelig tarief heerlijk bij ons komen kamperen. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 140 m2 groot en beschikken over eigen waterpunt, 10A stroom en vuilwaterafvoer.

Reserveren

Meivakantie in Hardenberg, comfort in een accommodatie!

Maar heeft u liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Ook dan hebben wij ook verschillende accommodaties beschikbaar in de meivakantie in Hardenberg! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen, en van basic tot luxe. Zo zit er voor iedereen wat tussen!

Reserveer een chalet

Liever nog langer genieten van ons park?

Wij hebben namelijk naast de meivakantie ook veel andere arrangementen op het park.  Een heel voorseizoen kamperen en komen wanneer u dat uitkomt!

Voor vragen of boekingen over kamperen meivakantie kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -