Zoover beoordelingen 8,0
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren! Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
Let op: u kunt helaas nog niet online boeken. Om te boeken kunt u ons bellen of mailen.
  • Voordelige tarieven
  • Veel activiteiten
  • Kamperen aan het water
  • Prachtige chalets

Meivakantie in Hardenberg, écht vakantie vieren!

Vier uw meivakantie in Hardenberg!

Op zoek naar een park compleet gehuld in strandthema? Met een grote recreatieplas, vele voorzieningen en veel gezelligheid? Kom dan eens bij Vakantiepark het Stoetenslagh kijken! Tijdens uw meivakantie in Hardenberg komt u pas echt tot rust, en de kinderen spelen de hele week! Speciaal voor u hebben we de voordelen van de meivakantie in Hardenberg voor u een rijtje gezet:

  • Ten eerste de 5 ha grote recreatieplas met waterglijbanen en zelfs een Tubby Splash!
  • Indoor strand met beachvolleybal, vele activiteiten, een klim palmboom, terras en horeca.
  • Maar ook veel voorzieningen, ook overdekt waardoor u altijd een verrassende strandvakantie beleeft!
  • Daarnaast een Overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Ook een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!

Camping meivakantie, voordelig kamperen!

Tijdens de meivakantie in Hardenberg kunt u tegen een voordelig tarief heerlijk bij ons komen kamperen. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 140 m2 groot en beschikken over eigen waterpunt, 10A stroom en vuilwaterafvoer. Er zijn velden waar u samen met uw huisdier mag komen kamperen, maar er zijn ook huisdiervrije velden. Zo maakt u helemaal zelf de keuze!

Ons meivakantie arrangement loopt van 24 april tot 4 mei en is al te boeken vanaf 271 euro. Dit is inclusief 2 personen. Komen er meer mensen mee? Dan betaalt u 31,50 euro extra per persoon.

Meivakantie in Hardenberg, comfort in een accommodatie!

Maar heeft u liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Ook dan hebben wij ook verschillende accommodaties beschikbaar in de meivakantie in Hardenberg! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen, en van basic tot luxe. Zo zit er voor iedereen wat tussen!

Vanaf slechts 68,00 euro per nacht verblijft u al in 1 van onze chalets tijdens de meivakantie, inclusief 4 personen. Wie wil dat nou niet?

Liever nog langer genieten van ons park?

Wij hebben namelijk naast de meivakantie ook veel andere arrangementen op het park.  Een heel voorseizoen kamperen en komen wanneer u dat uitkomt!

Voor vragen of boekingen over kamperen meivakantie kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -