Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen Meivakantie met veel overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Meivakantie met veel overdekte voorzieningen

Geniet van een verrassende strandvakantie in de meivakantie!

Bent u op zoek naar een vakantiepark voor de meivakantie kamperen voor u en uw kinderen/tieners? Vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners! Er is veel te doen en veel te beleven. Speciaal voor u hebben we de voordelen van een meivakantie op ons vakantiepark op een rijtje gezet:

  • Indoor strand met beachvolleybal, vele activiteiten, een klim palmboom, terras en horeca.
  • Veel 5 sterren voorzieningen, ook overdekt waardoor u altijd een verrassende strandvakantie beleeft!
  • Grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!

Tweede week meivakantie kamperen (26 april – 6 mei):

Voordelig de meivakantie boeken? Dat kan al vanaf € 250,00 (inclusief 2 personen).

Een chalet huren:

Natuurlijk kunt u ook een chalet boeken!

Via onderstaande button kunt u alle mogelijkheden + prijzen van de chalets bekijken. U kunt natuurlijk zelf aangeven in welke datum u geïnteresseerd bent!

Genieten voor het hele gezin in de meivakantie!

Ook kunt u kunt heerlijk fietsen in de omgeving van ons park. Doordat ons vakantiepark direct naast het bos met vele fiets en wandelroutes ligt. Ook kunt u bij ons vakantiepark een fietsknooppunten kaart kopen. Ook voor de echte fietser en wandelaar zijn wij de beste keuze voor een heerlijke vakantie!

In de meivakantie bieden wij leuke activiteiten en avondprogramma’s. Geniet met het hele gezin van vele spelavonden,  karaoke, talentenjachten en geweldige sport- of van de  spelactiviteiten tijdens de meivakantie. Natuurlijk kunt u ook heerlijk zwemmen in ons prachtige overdekte zwembad. Uniek tijdens uw mei vakantie: een verrassende strandvakantie in Overijssel.

Mede door  onze prachtige recreatieplas zijn wij een unieke camping.  Ook zijn er vele speeltoestellen voor de kinderen op alle kampeervelden en centraal bij de receptie.

U kunt bij ons ook de hele meimaand kamperen!